Cine o fotografiază pe Lidia Buble în imaginile provocatoare

Cine o fotografiază pe Lidia Buble în imaginile provocatoare
Lidia Buble nu se dezminte. Orice ar face, nu se poate abține. Nu e vorba de cât de ocupată e, tot găsește timp pentru niște fotografii incendiare. Întrebarea e cine i le face.

Vă amintiți perioada de după despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion. El suferea în solitudine, ea a început tirul fotografiilor incendiare. Postare după postare, Lidia a început să se arate. Parcă înflorea. Mai un umăr la vedere, mai un decolteu. S-a pozat în sutien transparent, dar și fără, în ținute ultra-mini. Apoi ne-a dezvăluit piese de lenjerie intimă extrem de provocatoare. Și tot așa. Rețete și vedete a scris și despre ținuta ei incendiară cu care a ieșit din casă de Haloween.

Fotografia provocatoare de pe chiuvetă

Acum, cântăreața care s-a mutat, de câteva săptămâni, în casă nouă,  și-a dat fanii peste cap cu ultima postare. Lidia Buble a renunțat din nou la orice fel de inhibiții și s-a fotografiat într-o ținută care lasă la vedere mult din corpul ei perfect lucrat la sală.

În cea mai recentă postare, Lidia Buble apare într-o nouă ipostază fără inhibiții. De data aceasta s-a fotografiat în baie. Pe chiuvetă, întinsă pe lavoar.  Stă întinsă pe spate și pe picioarele ușor ridicate, îmbrăcată într-un neglijeu cu pantaloni scurți și top de mătase. Fotografia mai are o „soră”, în care artista își prezintă posteriorul bombat.

Așa cum a anticipat, fanii au vrut să știe și ei, mai multe, dincolo de aprecierile și complimentele lansate. A rămas însă fără răspuns întrebarea legată de cine e fericitul care o fotografiază pe Lidia Buble în imaginile provocatoare.

Casă nouă, rost de fotografii incendiare noi

Fotografia vedetei a adunat rapid aproximativ 8.000 de like-uri. Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion a avut grijă să le răspundă unora dintre fani, semn că este atentă la comunitatea sa din online.

De când s-a mutat în noua casă, Lidia Buble a lansat practic o nouă serie de imagini provocatoare. În lenjerie intimă aceasta s-a fotografiat pe masă, întinsă pe jos și pe trepte.

Aceeași întrebare rămâne (încă) fără răspuns: cine o fotografiază pe Lidia Buble în imaginile provocatoare?

Sursa foto: Instagram

Cât de discretă e fiica Loredanei Groza. Și cât de frumoasă!

Recomandarile noastre