Cât de discretă e fiica Loredanei Groza. Și cât de frumoasă!

Cât de discretă e fiica Loredanei Groza. Și cât de frumoasă!
Deseori, când sunt fotografiate împreună, aproape că nu îți vine să crezi că sunt mamă și fiică. Seamănă izbitor, iar primul impuls e să spui că sunt surori. Adevărul e că fotografiile cu ele împreună sunt rare.

Are 22 de ani și e cât se poate de discretă, fiica Loredanei Groza. Din păcate, ea nu a moștenit vocea mamei sale. Spunem din păcate, pentru că, la cât e de frumoasă, ar fi avut o carieră fulminantă. Dar nu stă departe de muzică. Ea știe deja ce carieră vrea să îmbrățișeze și chiar s-a apucat de treabă. De altfel, o face de mică. Și are legătură tot cu muzica. Semn că și fără să fi moștenit vocea, așchia nu poate sări prea departe de trunchi.

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea este producător muzical la un cunoscut post de radio. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei în urmă cu ceva timp. Elena a studiat la un liceu privat din Capitală, cu predare în limba engleză, apoi s-a dus la studii superioare.

Loredana și Elena au o relație specială

Loredana și Elena au o relație cu totul specială. Cele două își petrec de cele mai multe ori vacanțele împreună și sunt bune prietene, dincolo de relația mamă-fiică. Pe cât e de exuberantă mama cu aparițiile publice, pe atât e de discretă fiica ei.

Elena Boncea a împlinit la mijlocul lunii iulie 22 de ani, prilej cu care mama, celebra cântăreață Loredana Groza, ei a postat pe Instagram un colaj cu poze cu ea și fiica sa de când era foarte micuță, însoțite de un mesaj emoționant. A fost unul dintre puținele momente în care fanii au putut-o admira pe Elena, deoarece, contrar exuberanței mamei sale, tânăra a decis să-și țină să își țină private conturile de pe rețelele sociale.

Tot mama ei e cea care, ocazional, mai dă informații despre Elena. „Elena are o fire prietenoasă și a moștenit latura artistică a mamei. Fata mea scrie poezii, cântece, îi place moda şi citeşte Shakespeare. (…)

Noroc că îmi spune absolut totul despre cine îi place şi de ce. Discutăm ca două surori şi încerc să îi ofer sfaturile de care are nevoie”, povestea, la un moment dat, Loredana Groza.

Sursa foto: Instagram

Povestea „Văduvei negre”. Cum a ordonat asasinarea ultimului Gucci care a condus celebrul brand

Recomandarile noastre