A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot sâmbătă seara

A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot sâmbătă seara
A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot sâmbătă seara. Episodul 2 urmează să fie difuzat duminică seara, 10 ianuarie, de la orele 20:00, la Kanal D. Faimoșii și Războinicii vor avea de-a face cu un nou traseu și o recompensă pe măsură

A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot. Kanal D a spulberat audiențele aseară, cu prima ediție a celui de-al doilea sezon al celui mai așteptat show din 2021. Reality-ul, prezentat de Daniel Pavel, a înregistrat audiențe uriașe, poziționându-se pe primul loc pe toate target-urile monitorizate.

Peste două milioane de telespectatori au urmărit, în medie, Kanal D, în fiecare minut al difuzării show-ului. Minutul de aur, înregistrat la 21:29, a adunat în față micilor ecrane 2.371.000 de privitori din întreagă țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot. În primul joc,  cel disputat aseară, cu o miza uriașă, adăpostul și acoperișul, Faimoșii și Războinicii au luptat până la epuizare. Totul s-a întâmplat pe un traseul spectaculos, în Marea Caraibelor.

Milioanele de telespectatori au avut parte de o competiție extrem de strânsă între cele două echipe. Scorul a fost întors de mai multe ori. Concurenții cât și telespectatorii au stat cu sufletul la gură. Au apărut și primele accidentări, primul foto finish, dar și prima renunțare în timpul jocului.

Primele accidentări în Survivor România

A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot sâmbătă seara. Jador s-a accidentat în timpul probei. Pe traseu, tensiunile dintre Războinici și Faimoși încep să devină din ce în ce mai evidente. Iar Jador încearcă să alimenteze conflictele prin diferite comentarii la adresa echipei adverse. „Vă iau pe toți la rând și vă bat, și fete, și băieți”, le-a comentat cântărețul Războinicilor.

În timpul probei, Jador s-a accidentat. În primul episod și Marinela de la Războinici a leșinat în timpul primei probe și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

A început Survivor România! Emisiunea a bătut tot

Finalul a fost disputat prin ștafeta mixtă, la capătul căreia Războinicii au ieșit învingători. Roxana Nemeș și Cosmin Stanciu, de la Faimoși, și Roxana Ghiță și Lucian Barbu, de la Războinici au intrat la ștafeta mixtă. În final s-au luptat, până la ultimul cub spulberat de pe masă, în strigătele coechipierilor, Cosmin Stanciu și Roxana Ghiță.

Zanidache a fost cel care a deschis aseară seria victoriilor. Acesta a făcut un adevărat spectacol pe traseul cu platforme rabatabile, tobogan, moriști uriașe și apa de un verde smarald a Caraibelor. Fiecare concurent și-a pus la bătaie toate atuurile fizice și psihice, în timpul curselor nebune pe traseu. Dar și la finalul unde îndemânarea putea oferi surprize uriașe.

Nu ratați episodul din această seară!

Emisiunea „Survivor România” a bătut tot, sâmbătă seara. Urmează în această seară o nouă confruntare extrem de intensă, după o noapte în care Faimoșii au dormit în condiții precare, nevoiți să își construiască un acoperiș și să își caute hrană.  Pe de altă parte, Războinicii au beneficiat de acoperiș și foc, dar spiritele s-au încins între ei și a izbucnit și primul conflict. În această seară, de la ora 20:00, o nouă confruntare la „Survivor România”, show-ul cel mai așteptat de români în 2021.

Sursa foto: Kanal D

Doina Badea a fost numită ”Edith Piaf a României”. Nu va putea să o imite cineva

Recomandarile noastre