A încetat din viață celebra cântăreață Olivia Newton-John. Vestea tristă a fost dată de soțul artistei

A încetat din viață celebra cântăreață Olivia Newton-John. Vestea tristă a fost dată de soțul artistei
Zi neagră pentru întreaga omenire. Cu puțin timp în urmă, soțul Oliviei Newton John, John Easterling, a dat vestea îngrozitoare. Artista a plecat pe drumul fără întoarcere.

Olivia Newton John, cunoscută pentru rolul din ”Grease”, și-a încheiat conturile cu viața la vârsta de 73 de ani.

A încetat din viață celebra cântăreață Olivia Newton-John. Vestea tristă a fost dată de soțul artistei

Una dintre cele mai mari artiste din lume, Olivia Newton John a plecat într-o lume mai bună. Partenerul de viață al cântăreței le-a spus fanilor și a cerut insistent să fie respectată intimitatea familiei. De asemenea, el le-a cerut celor care au iubit-o să nu-i aducă flori, ci să doneze bani în contul fundației care îi poartă numele.

„Inspirația ei de vindecare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John”

”Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniștită în California de Sud, în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă. Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind experiența sa cu cancerul la sân.

Inspirația ei de vindecare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John, dedicat cercetării medicinei plantelor și a cancerului. În loc de flori, familia cere ca orice donație să fie făcută în memoria ei către Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund.org)”, a spus pe contul său de Facebook soțul celebrei cântărețe și actrițe, John Easterling.

A fost nominalizată la Globurile de Aur

Olivia s-a născut în 1948 în Cambridge, Anglia și la doar cinci ani s-a mutat cu familia în Melbourne, Australia. Înzestrată cu un talent ieșit din comun, a format o trupă alături de alte fete și au început să apară în emisiuni săptămânale de muzică pop în Australia. Rolul vieții a fost cel din musicalul „Grease” , unde a interpretat-o remarcabil pe Sandy, o elevă australiană.

Pentru talentul său a fost nominalizată la Globurile de Aur. De-a lungul vieții, Olivia a jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune.

Sursă foto: libertatea