A inventat burgerul de 106 dolari! Cartofii prăjiți se achită separat

A inventat burgerul de 106 dolari! Cartofii prăjiți se achită separat
Dacă nu aveți ce face cu banii și ajungeți în cel mai nou restaurant al celebrului chef Gordon Ramsay, puteți să cheltuiți enorm pe un burger.

Celebrul chef cu stele Michelin Gordon Ramsay va deschide în această lună la Londra o replică a restaurantului Gordon Ramsay Burger din Las Vegas. Vestea a stârnit mare interes, dar fanii celebrului bucătar s-au și iritat rapid după ce au constatat că în meniu se găsește un burger care va costa 106 dolari. Mai exact, 80 de lire sterline.

Localul omonim al lui Ramsay va fi deschis în faimosul magazin Harrods. Localul promite „să aducă gustul Americii, fără călătoria transatlantică” conform unui comunicat dat de echipa de PR a celebrului bucătar și „nu va oferi obișnuiții hamburgeri”.

Printre aceste sandvișuri superioare se numără un burger Wagyu, care conține o chiftea din mușchi de vită Wagyu, brânză Pecorino cu trufe, dar și trufe negre proaspete. La așa ingrediente prețioase, evident că și prețul va fi pe măsură 80 de lire. Cartofii prăjiți nu sunt incluși în preț, doritorii trebuind să îi plătească separat.

Reacțiile britanicilor pe marginea prețului exorbitant al burgerului special au fost variate – mulți pronunțându-se împotriva acestuia.

Cum și-a apărat „creația” Gordon Ramsay

„Vă promit că nu ați gustat niciodată ceva atât de delicios ca excelenții burgeri de la Gordon Ramsay Burger. Perfecționez burgerii de ani de zile în America și acum, la Harrods, vă vom aduce la nivelul următor”, a declarat el pentru Hot Dinners.

Hot Dinners arată că în meniul se mai găsește un burger de 40 de lire (56 de dolari) care conține homar și creveți, un altul picant, „Hellʼs Kitchen” (cu brânză mozzarella și sos aioli cu ardei iute jalapeno) care se va vinde cu 27 de lire (33 de dolari), dar și banalul burger american de 20 de lire (28 de dolari) cu brânză americană și clasicele roșii, castraveți murați, ceapă și sos relish, notează Fox News.

Fotografii în premieră cu strănepoata Regelui Mihai. De ce nu a putut participa Nicolae al României la nașterea fiicei sale