Cunoscuta și îndrăgita actriță americană Conchata Ferrell, în vârstă de 77 de ani, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune ”Doi bărbați și jumătate”, a încetat din viață miercuri, 14 octombrie.

Conchata, care fusese internată în spital în luna mai, a murit în urma unor complicații cardiace. Soțul ei, Arnie Anderson, a declarat la acea vreme că se credea că boala este legată de o infecție pe care a contractat-o ​​în decembrie. Conchata Ferrell a trebuit apoi să rămână în secția de terapie intensivă mai mult de patru săptămâni.

În timp ce se afla la ATI, în mai, inima ei a încetat să mai bată pentru un total de zece minute. Dar a supraviețuit. În lunile care au urmat, au fost tratamente îndelungate.  În ultimele ei momente de viață, a trebuit să fie ventilată artificial și a fost supusă dializei.

O artistă inegalabilă

Moartea femeii a stârnit un val de emoție în SUA în rândul fanilor și vedetelor, existând mii de mesaje de condoleanțe din partea tuturor. ”Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului pe pagina sitcomului de pe o rețea de socializare.

Jon Cryer, cunoscut pentru că a jucat rolul lui Alan din același serial, a transmis și el un mesaj pe Twitter, când a aflat de moartea femeii. „Plâng pentru ea, îi voi resimți lipsa mereu, ne-a adus atâta bucurie în inimi”. Și Charlie Sheen, 55 de ani, partenerul Conchatei în serial, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale: ”Pierdere șocantă și dureroasă. O comoară absolută”.

Pentru menajerei Berta din sitcomul CBS ”Doi bărbați și jumătate”, Conchata Ferrell a primit în 2005 și în 2007 o nominalizare la Premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie. A mai fost nominalizată în trecut pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic pentru rolul din L.A. Law.

Chiar și spre finalul serialului, când faimosul actor Ashton Kutcher juca rolul miliardarului Walden Schmidt, Conchata era sufletul serialului prin aparițiile sale electrizante.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți. Ce se întâmplă la „Chefi la cuțite” cu Gina Pistol

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri