A murit actorul din ce mai vizionată comedie romantică

A murit actorul din ce mai vizionată comedie romantică
E doliu în lumea filmului, un mare actor a continuat, seria deceselor din rândul vedetelor. Abia acum decesul a fost confirmat, deși a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

A murit actorul care apărea în cea mai profitabilă comedie romantică din toate timpurile, „My Big Fat Greek Wedding”. Michael Constantine, e cunoscut pentru rolul lui Gus, tatăl protagonistei filmului menționat, a murit din cauze naturale, la vârsta de 94 de ani. Reprezentantul lui a confirmat pentru Variety că actorul a decedat pe 31 august.

A murit actorul din ce mai vizionată și profitabilă comedie romantică

Michael Constantine a jucat rolul Gus, tatăl protagonistei din „My Big Fat Greek Wedding”, comedia romantică ce a înregistrat cele mai mari încasări din toate timpurile. Conform cifrelor oficiale, comedia a avut numai în America, încasări de 241 de milioane de dolari. La nivel global, lungmetrajul a generat încasări de peste 368 milioane de dolari. Filmul a fost nominalizat şi la premiile Sindicatului actorilor americani pentru interpretarea întregii distribuţii.

Când povestea grecilor a fost transpusă într-un serial de televiziune, Michael Constantine şi-a reluat rolul Gus. Postul CBS lansat în 2003, „My Big Fat Greek Life”, şi în continuarea lungmetrajului, „My Big Fat Greek Wedding 2” (2016).

Gus Efstratiou a fost actor de teatru

Înainte să devină celebru jucând în acel lungmetraj, Michael Constantine, pe numele său din acte Gus Efstratiou, a jucat teatru. El a apărut inclusiv pe Broadway. A făcut apoi carieră în producţii de televiziune, precum „Room 222” (ABC, 1969 – 1974), care i-a adus două nominalizări la premiile Emmy, în 1970 şi 1971, câştigând prima dată.

A mai jucat în filme precum „Voyage of the Damned” (1976), alături de Faye Dunaway, Oskar Werner şi Lee Grant, „Summer of My German Soldier” (1978) şi în „Roots: The Next Generations” (1979), dar şi în serialul „Law & Order” sau comedia romantică „In the Mood” (1987), în lungmetrajele „The Juror” (1996), cu Demi Moore şi Alec Baldwin, şi „Stephen King’s Thinner” (1996).
„My Big Fat Greek Wedding 2” a fost ultimul lui film.

Sursa dfoto: Instagram