A murit Betty White! Final trist al anului 2021. În câteva săptămâni ar fi împlinit 100 de ani

A murit Betty White! Final trist al anului 2021. În câteva săptămâni ar fi împlinit 100 de ani
Veste tristă în ajuns de Revelion. Betty White a murit la 99 de ani. Actrița de comedie ar fi împlinit 100 de ani în 17 ianuarie 2022.

Betty White, un titan al comediei și a filmului, a murit astăzi, la vârsta de 99 de ani. Deținea un record aclamat de World Guiness Book pentru cea mai longevivă carieră în actorie. În doar două săptămâni, pe 17 ianuarie mai exact, Betty White ar fi împlinit 100 de ani.

Cu această ocazie, ea a acordat un interviu revistei People. Fotografiile cu ea de pe coperta revistei și cele din interior prezentau „o Betty foarte energică, în formă bună”, titrau editorii. Din păcate, chiar în ajun de An Nou, artista a decedat în propria casă.  Medicii sosiți la fața locului spun că nu există suspiciuni în acest caz și că e cel mai probabil vorba despre o moarte survenită din cauze naturale.

Faimoasa Betty White împlinește 100 de ani. Vedeta a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată. E secretul longevității sale

Betty White a dezvăluit că a ajuns până la vârsta de 100 de ani pentru că are un optimism exuberant și evită alimentele verzi.

„Sunt atât de norocoasă să fiu atât de sănătoasă și să mă simt atât de bine la vârsta asta. Este uimitor. (…) Optimismul l-am moștenit de la mama mea și nu m-am schimbat niciodată. Mereu găsesc lucrurile pozitive. Puneți accentul pe lucrurile pozitive, nu pe cele negative.

Sună banal, dar o mulțime de persoane se agață de ceva de care să se plângă în loc să spună: Hei, asta a fost grozav! Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă cauți”, a mărturisit Betty White pentru People. Într-un alt interviu acordat revistei Parade în 2018, Betty a mărturisit că încă adoră vodca și hotdogii, dar „probabil nu în ordinea respectivă”.

Doarme doar patru ore pe noapte

Și dacă până acum au spus specialiștii că somnul prelungește viața, Betty White demontează mitul. Aceasta nu doarme decât patru ore pe noapte și se simte excelent. Ea abia așteaptă să se trezească pentru a se apuca de lucru, pentru că nu i-a plăcut niciodată să lenevească. Potrivit People, artista trăiește în Los Angeles și adoră să facă rebusuri, să joace cărți și golf.

Și să uite la emisiunea „Jeopardy” și la documentare despre animale, adaugă ea.