Copilul care susține că a murit în Al Doilea Război Mondial. Ceea ce a povestit este șocant!

Copilul care susține că a murit în Al Doilea Război Mondial. Ceea ce a povestit este șocant!
La o vârstă foarte fragedă, James Leininger a început să-și amintească viața de pilot. Avioanele erau singurele jucării cu care avea să se joace și, după un timp, obsesia sa cu avionul s-a transformat într-un coșmar.

Răsfoind o carte, copilul în vârstă de doar doi ani a arătat cu degetul o poză cu bătălia Iwo Jima din Pacific. Micuțul a spus că acolo a fost doborât avionul său.

Părinții acestuia, îngrijorați, au început să facă cercetări. Au aflat că doar un pilot a murit în timpul bătăliei de la Iwo Jima, James M Huston Jr, 21 de ani. A fost doborât pe data de 3 martie 1945. El se afla în cea de-a 50-a misiune, ultima sa înainte de a pleca acasă.

Câteva săptămâni mai târziu, fiul său James a spus că este Huston!

James a continuat să vorbească despre avioane zburătoare, despre arme și despre accidentul înfricoșător pe care l-a avut. De asemenea, a reușit să verifice un avion așa cum ar face un pilot în timpul unui control pre-zbor când avea doar trei ani.

Copilul a putut, de asemenea, să-i spună tatălui său că obișnuia să decoleze de pe o barcă numită Natoma. El știa numele unui copilot, Jack Larson. Natoma era într-adevăr o navă din Pacific și Larson era încă în viață.

De asemenea – ceea ce este deosebit de ciudat, este că James a început să-și semneze desenele „James 3”. Și a pomenit numele Huston. Familia lui James a contactat-o ​​în cele din urmă pe sora lui Huston, iar aceasta i-a trimis lui James un bust și un model de avion care i-au fost returnate de către marină după moartea fratelui ei.

„M-au întâmpinat când am plecat în cer”

La întâlnirea cu James, sora lui Huston l-a chestionat la evenimentele pe care doar fratele ei mort le-ar fi cunoscut. Tânărul James a putut să le povestească aproape pe toate!

Conform înregistrărilor Flotei Pacificului SUA, Lt. Leon Stevens Conner, Ensign Walter John Devlin și Ensign Billie Rufus Peeler s-au numărat printre cele 21 de victime din Golful Natoma. 

Au fost, de asemenea, membri ai escadrilei aeriene VC-81 împreună cu Huston. Când a fost întrebat de ce a numit păpușile așa cum a făcut-o, Bruce spune că James a răspuns: „Pentru că m-au întâmpinat când am plecat în cer”. După ce James a spus asta, Bruce a putut părăsi camera doar într-o tăcere uluită.

Carte-eveniment. ”Nadia și Securitatea”, scrisă de istoricul Stejărel Olaru

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp