A murit Ministrul Afacerilor de Interne din Ucraina! Elicopterul în care se afla s-a prăbușit

A murit Ministrul Afacerilor de Interne din Ucraina! Elicopterul în care se afla s-a prăbușit
Ministrul Denis Monastirski, adjunctul Yevhen Yenin și un secretar de stat au murit. Aceștia se aflau într-un elicopter care s-a prăbușit în Brovarî, în apropiere de Kiev.

Șeful Poliției Naționale, Ihor Klimenko, a confirmat informația tragică: „În această dimineață, 18 ianuarie, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din Ucraina s-a prăbușit în Brovarî. În urma prăbușirii aeronavei, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a murit: ministrul, primul său adjunct și secretarul de stat”.

Denis Monastirski

În total, 16 persoane au murit, inclusiv 2 copii, ca urmare a accidentului. 9 persoane se aflau la bordul aeronavei, restul fiind ucise la sol, ca urmare a accidentului. Printre victime și răniți se se află și copii.

Potrivit guvernatorului regiunii Kiev, Oleksi Kuleba, elicopterul s-a prăbușit în Brovarî în apropiere de o grădiniță și o clădire rezidențială. Cauza prăbușirii nu se cunoaște în acest moment, transmite Reuters. Aflat la est de Kiev, orașul Brovarî avea o populație de aproximativ 100.000 de locuitori înainte de război.

 

Recomandarile noastre