A murit o mare legendă muzicală a anilor 80. Solistul de la Milli Vanilli, răpus de Covid

A murit o mare legendă muzicală a anilor 80. Solistul de la Milli Vanilli, răpus de Covid
O mare legendă muzicală, ce domina topurile anilor 80, a murit la 66 de ani. Solistul Milli Vanilli a fost răpus de coronavirus.

Solistul de la Milli Vanilli, o mare legendă muzicală a anilor 80, a murit la vârsta de 66 de ani, răpus de Covid. Vestea a fost dată de către fiica sa. John Davis pe numele său real a cântat foarte mulți ani pentru trupa Milli Vanilli. Davis s-a născut în Carolina de Sud după care care s-a mutat cu familia în Germania.

 Aici, Davis a cunoscut recunoașterea mondială, după ce a fost angajat de o celebră casă de discuri, ca să fie vocea din spatela grupului Milli Vanilli, compus de Fabrice Morvan și Rob Pilatus, cunoscuți pentru playback-urile lor constante. De altfel, după ce au câștigat un premiu Grammy, acesta le-a fost retras după ce s-a descoperit că au făcut playback.

A murit o mare legendă muzicală a anilor 80. John Davis, plâns de fani și familie 

John Davis a murit la 66 de ani, dar în decursul vieții lui a cântat foarte mulți ani pentru trupa Milli Vanilli. Cea care a făcut anunțul decesului este chiar fiica lui Davis, Jasmin. „A făcut mulți oameni fericiți cu râsul și zâmbetul său, cu spiritul său fericit, dragostea și mai ales prin muzica sa. Vă cer o ultimă rundă de aplauze”, a scris Jasmin, pe contul său de facebook, unde a anunțat că John Dasvis a murit ca urmare a infectării cu Covid. 

„Odihnește-te în pace frate meu @johndavisRMV nu-mi vine să cred”, a scris pe Twitter Morvan luni. „Mulțumesc pentru toată dragostea pe care ai împrăștiat-o de-a lungul anilor, de la marginea scenei. Tu și cu mine am avut un drum grozav, a fost distractiv să sărbătorim viața cu ajutorul muzicii. Pace și iubire. Vocea ta va continua. Ascultați-l tare.”

Contul oficial de social media al Milli Vanilli a adăugat: „Este o zi tristă … .. Odihnește-te în pace John. Nu am fi cine suntem fără tine”.

Foto: Facebook

Încă un mandat de arestare pe numele lui Marylin Manson

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre