A murit una dintre vocile din „Mica Sirenă”. Plânge tot orașul

A murit una dintre vocile din „Mica Sirenă”. Plânge tot orașul
Una dintre vocile care au dat viață personajelor din „Mica Sirenă” a murit la 74 de ani. Actorul jucase și în „Regele leu”.

Desenul animat „Mica Sirenă” a încântat generații întregi de copii și continuă să o facă și astăzi. Puțini știu însă cine sunt vocile din spatele personajelor precum Ariel, prințul sau crabul Sebastian. Una dintre vocile din „Mica Sirenă” a încetat din viață la vârsta de 74 de ani. 

Samuel E. Wright, care era cunoscut pentru vocea lui Sebastian – crabul prieten cu Ariel, în „Mica Sirenă- a murit la 74 de ani. Vestea decesului a fost anunțată de orașul Montgomery, New York, unde Wright locuia împreună cu familia sa.

„Astăzi, Orașul Montgomery deplânge pierderea lui Sam Wright”, se citea într-o postare pe pagina de Facebook a orașului, menționând că Wright și familia sa au fondat Conservatorul din Valea Hudson și s-au referit la acesta ca fiind „un pilon în comunitatea noastră”.

A murit una dintre vocile din „Mica Sirenă”. Samuel E. Wright, plâns de orașul în care locuia

 

„Sam și familia sa au avut un impact asupra a nenumărați tineri din Valea Hudson, inspirându-i mereu să ajungă mai sus pentru a deveni cea mai bună versiune a lor”, a continuat tributul. „Pe lângă pasiunea sa pentru artă și dragostea pentru familia sa, Sam a fost cel mai cunoscut pentru că intra într-o cameră și oferea bucurie curată celor cu care interacționa. I-a plăcut să se distreze, i-a plăcut să îi facă pe oameni să zâmbească și să râdă și i-a plăcut să iubească “. 

Pe lângă vocea lui Sebastian, Wright a jucat rolul lui Mufasa ca parte a distribuției originale de pe Broadway a Regelui Leu. Rolul i-a adus a doua nominalizare la Premiul Tony în 1998. Prima sa nominalizare a fost în 1984 pentru rolul lui William în „The Tap Dance Kid”.

Wright a apărut pe ecran în The Cosby Show, Law & Order și în scurtmetrajul Dukes of Hazzard Enos. Actorul s-a născut la 20 noiembrie 1946 în Camden, Carolina de Sud. Este supraviețuit de  soția sa Amanda Wright și de cei trei copii ai lor.

Foto: Facebook, People

Prințesa Diana a înfruntat-o pe Camilla. Ce replica a primit

Recomandarile noastre