Organizația Miss America a împărtășit vestea morții ei miercuri.

„Leanza avea un spirit luminos și frumos, iar râsul ei era infecțios. Știm că ea a însemnat atât de mult pentru atât de mulți. Suntem devastați de această pierdere bruscă a familiei noastre Miss America și ne pare rău pentru familia ei și prietenii apropiați pentru pierderea lor”, a transmis grupul într-o postare pe Facebook. 

Mesajul din partea organizației Miss America

Un purtător de cuvânt al Organizației Miss America a confirmat într-un e-mail că, Cornett a murit din cauza complicațiilor care au venit după o leziune a creierului. Aceștia spun că ea ar fi căzut acasă, având câteva lovituri foarte puternice la cap.

După ce a câștigat Miss America în 1993, Cornett a pledat pentru conștientizarea SIDA ca platformă pe tot parcursul anului. Ulterior, Cornett a jucat în mai multe seriale de televiziune, inclusiv „Saved by the Bell: New Class”, „CSI: Crime Scene Investigation” și „Weeds”, conform paginii sale IMDb.

Ce a declarat fostul soț

Fostul soț al lui Cornett și fosta gazdă a emisiunii „Casă și familie”, Mark Steines, și-a exprimat tristețea față de decesul mamei copiilor săi.

„Cu o inimă grea vă împărtășesc trecerea fostei mele soții, Leanza, mama celor doi fii extraordinari ai noștri Kai și Avery”, a scris el într-o postare pe Instagram, miercuri, 28 octombrie. „Ne vom aminti întotdeauna de vremurile minunate împărtășite în timpul scurt al ei pe pământ. Mă simt confortabil știind că Kai și Avery vor avea pentru totdeauna cel mai bun înger păzitor care îi veghează în timp ce ei navighează pe calea vieții”, a spus el.

Leanza Cornett a fost prima actriță care a interpretat o versiune live-action a lui Ariel, personajul principal din Mica Sirenă, la emisiunea „Voyage of the Little Mermaid” de la Disney’s Hollywood Studios, Walt Disney World Resort în 1991. De asemenea, a fost membră a grupului de muzică creștină contemporană Area Code, care a lansat albumul lor unic, One Big World.

Brad Pitt – sfârșit de idilă cu Nicole? Iată ce se întâmplă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri