Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani, și Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, au fost văzuți pentru prima dată la o întâlnire în luna august. Azi, se pare că idila nu mai e de actualitate. Povestea de amor pare „complet terminată”, spun sursele, pe considerentul că romantismul lor nu a fost „niciodată serios”.

Pentru prima dată de când a ieșit la iveală povestea ei cu Brad, Nicole a fost văzută în public, sâmbătă, alături de soțul ei, Roland Mary, în vârstă de 68 de ani. Cuplul, care are o „căsătorie deschisă” a fost văzut luând masa la restaurantul lui Mary, Borchard, din Berlin, unde se crede că și Nicole l-a întâlnit pentru prima dată pe celebrul actor de la Hollywood.

Brad și Nicole, despărțire în secret

Se pare că Brad Pitt și uimitoarea lui iubită, modelul Nicole Poturalski, s-au despărțit în secret, după o poveste de trei luni. Un apropiat al lor a declarat pentru Daily Mail că povestea lui Brad cu modelul german „nu a fost nici pe departe așa de serioasă pe cum s-a arătat”. La începutul lunii, Nicole a postat un videoclip pe contul ei de socializare, întrebându-se de ce primește atât de multă ură online după ce au ieșit la lumină știrile despre dragostea ei cu Brad Pitt.

Frumoasa brunetă a spus: „Mă întreb de totdeauna de ce oamenii lasă comentarii urâte? De ce? Care este beneficiul vostru? Doar în general vreau să înțeleg cursul gândurilor. Pentru că nu înțeleg. Este atât de nepoliticos și de trist pentru cei care comentează”.

Brad a stârnit zvonuri despre o poveste de dragoste cu Nicole când au fost văzuți împreună  pe aeroportul francez Le Castellet în august. S-a spus și că modelul ar semăna cu Angelina Jolie. Cei care i-au văzut au relatat presei că perechea se comportă ca niște „adolescenți îndrăgostiți”, deoarece nu puteau să-și țină mâinile departe unul de celălalt în aeroport,  înainte de a zbura spre Château Miraval, proprietatea pe care Pitt a cumpărat-o cu 67 de milioane de dolari în 2011, împreună cu fosta sa soție, Angelina.

Motivele separării

Un alt apropiat al lui Brad a declarat  pentru US Weekly, sub anonimat, că Brad a rămas „realist în legătură cu relația”, deoarece Nicole „locuiește în Germania” iar el „are o situație familială foarte complicată pe care încearcă să o rezolve”.

Nici soțul Nicolei se pare că nu este străin de încercările și necazurile romantice după ce se presupune că a fost căsătorit de patru ori. El a rămas strâns legat de aranjamentele sale conjugale și de prietenia soției sale cu Pitt. Un prieten al acestuia ar fi spus: „Roland este un tip foarte filosofic. A fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu-l interesează negativitatea sau gelozia”.

Sâmbătă, modelul a fost văzut plecând din restaurant împreună cu soțul în vârstă de 68 de ani, pentru prima dată de când a ieșit la iveală relația ei cu Brad. Între timp, Brad Pitt împarte șase copii, Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, cu fosta sa soție, Angelina, 45 de ani.

Ei s-au separat de câțiva ani, însă se judecă pentru custodia copiilor. Actorul de la Hollywood dorește custodia divizată, așa cum a declarat o sursă pentru ET Online: „Brad cere ca acea custodie de 50/50 să fie pusă în funcțiune și să rămână la locul ei”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Oana Roman face reclamă măștilor „de firmă” vândute de Brigitte Pastramă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri