A murit un actor celebru. Îl știți din „Gladiator„ şi „Braveheart”

A murit un actor celebru. Îl știți din „Gladiator„ şi „Braveheart”
Lumea cinematografică e mai săracă, de ieri. Un mare actor a încetat din viață.

A murit un actor celebru. Îl știți din „Gladiator„ şi „Braveheart”. Este vorba de actorul scoţian Mike Mitchell. Cunoscutul actor care a jucat în „Gladiator” şi „Braveheart”, a murit la vârsta de 65 de ani. El se afla în vacanță, pe o barcă de agrement turcă din Fethiye, în sud-vestul ţării. Anunțul a fost făcut de mass-media locale, scrie TMZ, duminică.

 A murit un actor celebru. Îl știți din „Gladiator„ şi „Braveheart”

Potrivit agenţiei de presă privată turcă DHA, actorul a murit în urma unei crize cardiace. Trupul său a fost găsit pe o barcă de agrement de administratorul acesteia, Burak Ardahan, care a chemat ajutoare. Corpul lui Mike Mitchell a fost transportat la morgă pentru autopsie care va determina cauza exactă a decesului.

Cine a fost Mike Mitchell

Mitchell și-a început cariera ca și culturist. A câștigat titlul de Mr. Universe și a câștigat multe Campionate Mondiale de Fitness pentru Federația Mondială de fitness, precum și cinci titluri de Masters Mr. World. De asemenea, a concurat pentru titlul celui mai puternic om din Marea Britanie. În 2010, i s-a acordat Premiul Legenda vie a Federației Mondiale de Fitness, cea mai înaltă onoare a sa.

Statura sa impunătoare l-a dus la o pauză din culturism și așa s-a apucat de actorie, când s-a alăturat distribuției Braveheart în 1994. A continuat să jopace. El a apărut în „Gladiator”, „The Planet”, „One Day Removals”, „City of Hell”, „Life on the Line” și „Emmerdale”. Mitchell era căsătorit cu  Denise Mitchell, și aveau mai mulți copii.

Desene animate care trebuie strict interzise copiilor preșcolari. Dacă le urmăresc, se transfromă