A murit un mare om de televiziune. Larry King, plâns de milioane de telespectatori

A murit un mare om de televiziune. Larry King, plâns de milioane de telespectatori
A murit un mare om de televiziune! Larry King avea 87 de ani.

A murit un mare om de televiziune. Larry King a decedat la vârsta de 87 de ani. Acesta fusese internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a confirmat pentru ABC News o sursă apropiată familiei în urmă cu două săptămâni. 

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat sursa citată de ABC News.

Jurnalistul, care timp de 25 de ani a fost gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN,  a dezvăuit în 2017 că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, el a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual. 

A murit un mare om de televiziune. Larry King, plâns de milioane de telespectatori

Anunțul decesului a fost făcut pe platforma oficială de Twitter a prezentatorului, în această dimineață. ”Timp de 63 de ani și pe platformele de radio, televiziune și mass-media digitale, Larry a avut mii de premii și recunoștințe la nivel mondial. Acestea stau ca o dovadă a talentului său unic și durabil”, se arată într-o declarație a Ora Media, cel mai recent angajator al său.

”Ora Media transmite condoleanțe copiilor Larry Jr., Chance și Cannon precum și întregii familii”, mai spune anunțul. 

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat şi prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020, şi continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Foto: Facebook

Cum arătau Melania și Trump la nuntă. Aniversează 16 ani de căsătorie deși se vorbește de divorț. FOTO

Recomandarile noastre