Cum arătau Melania și Trump la nuntă. Aniversează 16 ani de căsătorie deși se vorbește de divorț. FOTO

Cum arătau Melania și Trump la nuntă. Aniversează 16 ani de căsătorie deși se vorbește de divorț. FOTO
Cuplul ex prezidențial aniversează 16 ani de căsătorie, în mijlocul zvonurilor de divorț. Cum arătau Melania și Trump la nuntă.

Cum arătau Melania și Trump la nuntă. Au trecut 16 ani de când Melania și Donald Trump au spus ”da”. Au trecut și cei patru ani la Casa Albă, care s-au terminat cu investirea lui Joe Biden în absența domnului și doamnei Trump. S-a încălcat astfel o tradiție de peste 150 de ani. Cei doi și-au luat la revedere de la baza St. Andrews și au decolat spre Florida, acolo unde urmeaza să locuiască. 

Cum arătau Melania și Trump la nuntă

Comportamentul Melaniei și al lui Donald Trump la sosirea în Miami a trezit suspiciuni de divorț. Mai mult decât atât, surse au declarat că fostul cuplu prezidențial nu a dormit în aceeași camera în timpul șederii la Casa Albă. Și că Melania ar urma să îl părăsească pe Donald îndată ce acesta își termină mandatul. 

Cum arătau Melania și Trump la nuntă. Poze rare de acum 16 ani 

Cum arătau Melania și Trump la nuntă

În mijlocul acestor controverse, Melania și Trump fac 16 ani de căsătorie. Cuplul a spus ”da” în 2005, la biserica episcopala Bethesda-by-the-Sea din Palm Beach, Florida. După ceremonie, au ținut o petrecere fastuoasă la sala de evenimente de la Mar-a-Lago. 

La recepție au participat o mulțime de celebrități precum Tony Bennett, Joan Rivers, Snoop Dogg and Billy Joel. De asemenea, Barbara Walters și Simon Cowell au fost și ei prezenți. Billy Joel le-a cântat îndrăgostiților celebra piesă ”Just the way you are”. 

Donald Trump, trei căsătorii și două divorțuri: ”Cred că va fi de succes”

Cum arătau Melania și Trump la nuntă

La vremea respectivă, Donald Trump avea deja la activ două divorțuri. Pe Ivana, de care s-a despărțit în 1992. Cu aceasta a avut trei copii, pe Ivanka, Eric și Donald Trump Jr. S-a căsătorit apoi cu Marla Maples șă astfel a venit pe lume Tiffany Trump. Cei doi au divorțat în 1999. Fructul iubirii dintre el și Melania a fost Barron, fiul cel mic al fostului președinte american. 

Întrebat în 2005 de către presă dacă va dura căsnicia dintre el și Melania, Donald Trump dădea un răspuns memorabil, mai degrabă referindu-se la o afacere decât la o poveste de iubire. ”Cred că va fi de succes”, declara acesta la vremea respectivă. De succes a fost cu siguranță, căci cei doi au rămas împreună timp de 16 ani și îl au pe Barron. Însă rămâne de văzut care va fi deznodământul poveștii, acum că Melania pare că abia așteaptă să scape de soțul cu care a împărțit Casa Albă până acum câteva zile. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Îi priește divorțul. Ioana Ginghină, mai strălucitoare ca niciodată