Melania și Trump, în paturi separate. BÂRFOTECA.

Melania și Trump, în paturi separate. BÂRFOTECA.
Sunt probleme în paradis? Melania și Donald Trump în paturi separate. Există zvonuri conform cărora Melania ar urma să divorțeze de fostul președinte.

Melania și Trump, în paturi separate. Presa străină nu a ignorat bârfele.

Donald Trump și Melania au ajuns în Florida, acolo unde vor locui. Internauții au observat gesturi suspecte între cei doi, care ar semnala un divorț.

Dacă în Washington cei doi păreau foarte apropiați și s-au ținut chiar și de mână în fața presei, la sosirea în Florida lucrurile s-au schimbat. Gesturile celor doi sugerează o ruptură. 

Melania și Trump în paturi separate
Sursa foto: Dailymail.com

În Washington totul părea rupt din basme. Dar la sosirea în Florida lucrurile s-au schimbat categoric. Melania a coborât din Air Force One într-o rochie Gucci în valoare de 3000 de dolari și încălțată lejer într-o pereche de balerini. Fosta ”Primă Doamnă” era ascunsă sub ochelarii de soare. Reporterii i-au oprit să le facă poze. Melania a făcut un gest care a contrazis total comportamentul iubitor de care dăduse dovadă cu doar câteva ore înainte. Aceasta l-a lăsat pe Trump în spate, grăbindu-se spre mașină. Ca și cum abia aștepta să scape de el. 

Zvonurile privind divorțul

Internauților nu le-au scăpat aceste detalii și online-ul s-a umplut de speculații. ”Melania a încheiat-o. Deja a încetat să se prefacă”, ”Aceea e o mișcare de divorț”, ”Până și propria lui soție abia așteaptă să scape de el”, au fost doar câteva dintre comentariile care au împânzit internetul. 

Zvonurile în ceea ce privește divorțul s-au răspandit după ce Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden. Omarosa Manigault Newman, cea care făcea parte din staff-ul Melaniei, a declarat pentru presă că fosta ”Primă Doamnă” abia așteaptă să scape de Trump. ”Melania numără fiecare minut până termină mandatul și poate divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească în timp ce-și execută mandatul, Trump ar găsi o modalitate să o pedepsească”, a spus Newman. 

Melania și Trump în paturi separate 

Aceste zvonuri capătă contur din ce în ce mai mult, astfel că surse au spus pentru CNN că cei doi soți ar fi dormit inclusiv în paturi separate în timpul șederii de 4 ani de la Casa Albă. ”Donald Trump a dormit în dormitor separat, o cameră care era înainte birou, pe vremea fostelor administrații”, a declarat sursa. 

Fosta Primă Doamnă nu a scris personal mesajele pentru angajați

Divorțul dintre Melania și Donald Trump devine realitate? Imaginile vorbesc de la sine

Surse au spus de asemenea că Melania nu ar fi scris personal mesajele de rămas bun pentru aproximativ 80 de angajați ai Casei Albe. Aceasta este o tradiție la Washington, încălcată de soția lui Donald Trump. Un membru al staff-ului a declarat că ar fi scris mesajele ”în stilul Melaniei”, iar aceasta doar le-a semnat la final. 

De asemenea, se pare că Melania nu a știut că Trump nu va participa la ceremonia de investire a lui Biden. Conform presei internaționale, aceasta a aflat de pe Twitter informația. Toate acestea duc spre o singură concluzie. Cei doi aveau o relație înstrăinată cu mult înainte ca presa și internetul să speculeze informația. 

Monstrul despre care sunt informații că trăiește de 15 secole într-un lac

Recomandarile noastre