Melania Trump, ultima carte jucată la Casa Albă

Melania Trump, ultima carte jucată la Casa Albă
Casa Albă se pregătește serios de Crăciun, iar tema din acest an e impresionantă: „America the Great”. Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a jucat ultima carte în celebrul stabiliment și a făcut onorurile de gazdă. Ea a prezentat, luni, decoraţiunile de Crăciun de anul acesta de la Casa Albă.

Preşedintele american Donald Trump a publicat pe Twitter o înregistrare video în care soţia face un tur virtual al decoraţiunilor tradiţionale, menţionând că tema din acest an este „America the Great” (n.r. – America cea mare) şi pentru a se  aduce „un omagiu măreţiei marii noastre naţiuni”.

„Salutăm eroii de zi cu zi ai Americii din cadrul serviciilor de intervenţie şi lucrătorii din prima linie. Ornamentele realizate manual scot în evidenţă numeroşii profesionişti şi voluntari care îşi servesc cu generozitate comunităţile”, a transmis cabinetul Primei Doamne, Melania Trump.

Printre decoraţiunile prezentate de Prima Doamnă ce pot fi văzute în înregistrarea video se numără un trenuleţ „White House Express” având inscripţionat pe vagoane mesajul „America cea frumoasă”, dar şi un pom de Crăciun amplasat în biblioteca Casei Albe, decorat cu o panglică dedicată aniversării a 100 de ani de la ratificarea celui de-al 19-lea Amendament, care a acordat femeilor dreptul de vot.

În video se  poate observa o adevărată abundenţă de brazi verzi de Crăciun, împodobiţi cu lumini albe şi ornamente roşii, amplasaţi în săli şi de-a lungul coridoarelor. Decoraţiunile includ un ornament cu mesajul „Be Best” şi o figurină sub formă de spital din satul de Crăciun miniatural, amplasată în Camera Roşie de la Casa Albă, un omagiu adus personalului sanitar şi altor lucrători esenţiali în perioada pandemiei.

În premieră, replica anuală din turtă dulce a Casei Albe a inclus nu doar aripile de est şi de vest şi reşedinţa executivă, ci şi grădina de trandafiri şi grădina Primelor Doamne.

Sursa foto: YouTube

Dietă prin puterea minții: slăbești pe viață