Anca Alungulesei a creat Psiho-Dieta. Cunoscut terapeut în nutriție Anca Alungulesei are o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentației sănătoase. Metoda ei revoluționară de slăbit pe viață, fără numărat de calorii sau sport este vorba de o metodă integrativă cu rezultate impresionante și ireversibile. Singurul instrument de lucru este mintea celui care își dorește schimbarea.

Psiho Dieta este metodă care îți poate redă puterea interioară de a-ți transformă corpul cu ajutorul minții. În concepția colectivă există convingerea că doar alimentația și, eventual, sportul intens sau combinația dintre cele două ne pot conduce către obținerea siluetei dorite însă, din punctul meu de vedere, această perspectiva asupra procesului de slăbire este incompletă. Slăbirea este un proces care trebuie pregătit mai întâi în minte, pentru că mintea (subconștientă) este cea care ne conduce corpul și nu viceversa.

În momentul în care începi să îți antrenezi mintea în acest proces și îi oferi instrucțiuni precise și clare, rezultatele în procesul de slăbire se vor vedea pe corpul fizic. Așadar, pentru a avea rezultate sustenabile care să țină o viață este nevoie ca persoană care își dorește să slăbească, să înceapă mai întâi cu mintea și abia apoi cu corpul”, explică Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, considerată revelatoare și revoluționară de către cei care au urmat-o, conform Capital.ro.

Slăbești până la 10 kg în două luni, prin puterea minții

Fără a simți presiunea unei diete clasice, persoanele care aleg să adopte Psiho-Dietă, intră alături de terapeutul Anca Alungulesei, într-un proces complex de auto-cunoaștere și auto-explorare a minții și corpului, care durează 8 săptămâni, timp în care pot slabi între 7 și 10 kg și în urma căruia ajung să mănânce tot ce își doresc fără să se mai îngrașe, pentru că învață cum funcționează mintea atunci când vine vorba despre mâncare și kilograme.

Fără numărat de calorii, fără sport, dar cu somn mult, Psiho-Dieta aduce acțiuni și principii noi pentru creier dar și pentru piața dietelor.

„Pentru a putea slabi „cu cap”, fără a ne mai îngrașă vreodată, primul pas pe care trebuie să îl facem este să înțelegem și să schimbăm relația pe care o are creierul nostru cu mâncarea și nicidecum să schimbăm tipul de mâncare din farfurie cu alt tip de mâncare. În cadrul Psiho Dietei nu ne concentrăm pe calorii, nu le numărăm, nu devenim obsedați de ele.

Ne concentrăm pe nutrienții necesari organismului pentru a susține celulele, organele și procesele interne, pentru că, în momentul în care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung să ardă grăsimea corporală fără alt ajutor extern. În Psiho-Dietă nu recomand sport intens, în special în perioada de slăbire activă, ci recomand odihnă multă. Argumentele sunt nenumărate, la fel și beneficiile, așa că, abia aștept să le împărtășesc cu toți cei interesați”, dezvăluie Anca Alungulesei, conform sursei citate.

Care sunt etapele Psiho Dietei

Cu etape distincte, cu supraveghere și consiliere permanentă și cu un plan alimentar complet, clar conceput pentru a regla grelina (hormonul foamei), pentru a aduce senzația de sățietate în organism, dar și pentru a ajunge să determine alegeri alimentare conștiente și benefice pentru corp și minte, Psiho-Dieta se adresează persoanelor are au încercat de-a lungul timpului nenumărate diete fără rezultat și care au înțeles că pentru a putea ajunge la greutatea optimă și a o menține pe termen lung nu este suficient să schimbe o porție de mâncare cu altă, ci să-și antreneze creierul și emoțiile în procesul de slăbire.

Psiho-Dieta NU este pentru cei care caută soluții fulger, instant, de 7 zile sau până la începerea sezonului estival. Psiho-Dieta nu este o dieta minune, nu este un buton pe care să apeși (cu alte cuvinte să te culci și să te trezeșți cu 10 kg mai puțin) ci este un proces în care, dacă te angajezi 100%, beneficiile apar încă din primele zile și durează pe tot parcursul vieții”, avertizează Anca Alungulesei care este și primul autor român al unei cărți despre sucuri naturale din legume și fructe, premiate internațional.

Cu obiectivul declarat ca Psiho-Dieta să ajungă la cât mai multe persoane care au nevoie de ea pentru a avea un corp minunat și o greutate perfectă cu care să se plimbe cu mândrie în lume, Anca Alungulesei subliniază că beneficiile metodei de slăbire sunt nenumărate și ating planul mental și emoțional, pe lângă cel fizic.

„Atunci când îți „rezolvi” problema kilogramelor odată pentru totdeauna, de fapt ajungi să înlocuieșți obiceiurile alimentare nesănătoase cu obiceiuri alimentare sănătoase reușind, astfel, să îți modifici comportamentul alimentar care te-a condus către ceea ce eșți tu astăzi. Odată ce ai făcut pace cu trecutul, corpul, inclusiv greutatea, se așează în matca perfectă așa cum a fost creat.

Frustarea și neputință pe care o simt toate persoanele care au eșuat în procesul de slăbire mi se pare complet nedreaptă și nemeritată. Psiho-Dieta le spune că NU este vina lor că sunt suprapoderale, nu e vină lor că au diverse pofte pe care nu și le pot înfrâna sau că mănâncă prea mult, că nu e vina lor că încearcă de mulți ani să slăbească și tot nu reușesc”, detaliază terapeutul Anca Alungulesei.

Mai sunt Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împreună? Iată ce spune diva

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp