Ducesa Meghan a născut o fetiță vineri, 4 iunie, marcând al doilea copil al său cu soțul prințul Harry. Reprezentanții Ducelui și Ducesei de Sussex au publicat duminică dimineață o declarație care confirmă știrile despre bebeluș. 

„Cu mare bucurie prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, își întâmpină pe lume fiica, Lilibet „ Lili ”Diana Mountbatten-Windsor,” se spunea în declarația emisă de secretarul de presă al ducilor. „Lili s-a născut vineri, 4 iunie la 11: 40 dimineața, sub îngrijirea de încredere a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA”.

A născut Meghan Markle. Care este semnificația numelui 

Harry și Meghan au mai spus că fetița lor nou-născută a venit pe lume cu o greutate de aproximativ  3 kilograme. Atât Meghan, cât și Lili sunt „sănătoase și se instalează acasă. Ducele și ducesa vă mulțumesc pentru dorințele și rugăciunile voastre și se bucură de acest moment special ca o familie”, a concluzionat declarația.

Prințul Harry și ducesa Meghan au scris, de asemenea, un scurt mesaj prin intermediul site-ului lor web Archewell cu privire la sosirea pe lume a fiicei lor. „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați cu sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul pentru familie.”

Numele bebelușei este o odă sentimentală pentru două femei importante din viața cuplului: Lilibet, care este porecla  Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, și Diana, desigur, numită după răposata mamă a Prințului Harry, Prințesa de Wales. 

Fiica lui Harry și Meghan se naște la doi ani după ce cuplul și-a întâmpinat primul copil, un fiu pe nume Archie Harrison Mountbatten Windsor, în mai 2019. La acea vreme, perechea locuia încă în Marea Britanie. 

Foto: Facebook

Cum poți lua masa cu George Clooney în Italia. Ce trebuie să faci ca să-l cunoști personal pe actor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri