Cum poți lua masa cu George Clooney în Italia. Ce trebuie să faci ca să-l cunoști personal pe actor

Cum poți lua masa cu George Clooney în Italia. Ce trebuie să faci ca să-l cunoști personal pe actor
George Clooney face o surpriză fanilor și anunță cum poți ajunge să iei masa cu el. Treaba e cât se poate de serioasă și chiar actorul a anunțat care sunt condițiile.

Începi să îți faci din nou planuri de călătorie? Dacă da, s-ar putea să-i poți introduce pe George și Amal Clooney în programul tău. Cum poți lua masa cu George Clooney. Puțini știu că în afară de cariera sa de actor, George Clooney se ocupă și de acțiuni de caritate. Vedeta are o organizație non profit care luptă pentru a pune capăt încălcării drepturilor omului din întreaga lume. 

masa George Clooney

Tocmai pentru această cauză, George și Amal pun la bătaie un premiu special, iar fanii sunt încântați. Luna trecută, actorul din Ocean’s Eleven a anunțat că, în parteneriat cu platforma caritabilă de strângere de fonduri Omaze, vrea să ducă un câștigător norocos alături de un prieten în Italia. „De îndată ce se încheie această pandemie, vreau să vii să sărbătorim împreună cu Amal și cu mine la casa noastră din Lacul Como”, a spus entuziasmat George într-un videoclip. „Vorbesc serios, pentru a-mi susține fundația, o să vă ducem pe tine și pe un prieten în Italia”.

George Clooney invită doi fani la masă, la Lacul Como

Dacă veți câștiga, o călătorie în străinătate nu este tot ceea ce veți obține. Cei doi Clooney fac tot posibilul. „Vă vom caza la unul dintre hotelurile noastre preferate și vă vom duce la noi pentru o mică întâlnire”, a adăugat el. Imprimarea fină a cadoului menționează că veți putea chiar să faceți o fotografie cu ei. Având în vedere că destinația de lux de pe malul lacului este cunoscută pentru vilele sale uimitoare chiar pe apă, imaginea va avea cu siguranță un fundal perfect cu care vă puteți lăuda ulterior pe rețelele sociale. 

De asemenea, nu știi niciodată la ce ar putea duce o întâlnire întâmplătoare. Imaginați-vă să transformați această invitație norocoasă într-o conexiune autentică. George însuși a menționat chiar că orice este posibil. „Unul dintre lucrurile mele preferate despre întâlnirea cu oameni noi este că nu știi niciodată când va înflori o prietenie pe tot parcursul vieții”, a continuat el să spună în clip. În plus, George a fost supranumit gazdă de nivel superior și chiar a oferit oaspeților anteriori o valiză neagră care conținea 1 milion de dolari pentru fiecare oaspete. 

Deși nu este necesară nicio plată pentru a participa la concurs, vă puteți crește șansele de a câștiga donând Fundației Clooney pentru Justiție. Pentru 10 USD, puteți achiziționa 100 de intrări, cu niveluri de donație până la 100 USD pentru 2.000 de intrări. Participarea se poate face din orice țară, inclusiv România, pe platforma Omaze.  Înscrierile se pot face până pe 16 iulie, iar câștigătorul se va anunța în jurul datei de 4 august, anunță Omaze. 

Foto: Omaze, Facebook

Cum s-a mutilat fosta „fată Bond”, vrând să întinerească. „Mi-au stricat fața. A fost cea mai mare greșeală din viața mea”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri