George Clooney şi Julia Roberts sunt împreună. Cu Amal, geloasă,  după ei

George Clooney şi Julia Roberts sunt împreună. Cu Amal, geloasă,  după ei
Se spune că nu iese fum fără foc. Dar și că gelozia ar fi semn de iubire. Rivalitatea dintre Amal Clooney și Julia Roberts riscă să explodeze zilele acestea, și e o chestiune veche de ani de zile.

George Clooney şi Julia Roberts sunt împreună, iar Amal, soția actorului, stă cu ochii pe ei ca pe butelie. Zvonurile au început deja să apară, Julia se pregătește să ceară ca avocata să nu mai poată fi lăsată în preajma lor.

George Clooney şi Julia Roberts sunt împreună

George Clooney şi Julia Roberts se vor întâlni din nou pe marile ecran într-un film regizat de OI Parker (cel care a făcut și Mamma Mia! Here We Go Again). E vorba de o comedie romantică prevăzută să aibă premiera în toamna anului 2022, relatează EFE. Filmările pentru lungmetrajul Ticket to Paradise, au început să fie pregătite.

Cei doi celebri actori interpretează doi soţi care trăiesc separat şi care trebuie să se reunească pentru a evita ca fiica lor, îndrăgostită peste cap, să nu repete greşelile părinţilor ei, a confirmat marţi studioul Universal Pictures. Roberts şi Clooney au o relație foarte apropiată în viaţa reală. Ei sunt prieteni.

Cei doi au mai jucat împreună în filme precum Ocean’s Eleven (2001) şi Ocean’s Twelve (2004) sau Money Monster (2016). De data aceasta ei vor urma îndrumările cineastului Ol Parker, cu mare experienţă în comediile romantice.

Amal Clooney face scene de gelozie înainte de filmări

Filmările pentru Ticket to Paradise îi creează mari probleme în familie actorului George Clooney. Amal Clooney nu este deloc fericită că soțul ei și prietena lui vor fi din nou împreună, la filmările care au loc în Australia. Ea vrea îl însoțească pe actor la filmări. Dar Julia Roberts s-a opus. Sunt zvonuri care arată că aceasta l-ar fi convins și pe partenerul de film să nu fie de acord cu venirea soției și a copiilor în zonă.

„Julia l-a încurajat şi pe George să fie de acord cu decizia ca Amal şi gemenii lor să nu vină pe platouri. A folosit inclusiv argumentul faptului că nu este foarte safe pentru ei să călătorească în această perioadă”, a precizat o sursă din echipa de filmare, pentru presa internațională. Se pare că George și Amal s-u certat foarte rău după ce actorul i-a interzis să îl urmeze în Queensland, unde au loc filmările.

Julia Roberts și Amal Clooney s-au mai certat pe aceeași temă

Geloziile lui Amal sunt vechi în ceea ce o privește pe Julia Roberts. Deși, aparent, cele două se înțeleg bine, în realitate, nu se prea suportă. E cunoscut un episod din 2015, când Julia și George Clooney jucau din nou împreună. Iar Amal a apărut pe platourile de filmare cu familia după ea.

„Amal a acaparat platourile de filmare împreună cu părinţii săi, Baria şi Ramzi, şi cu sora Tala. Julia este sătulă până peste cap de apariţiile nevestei lui George, care le întrerupe concentrarea”, a declarat o sursă pentru revista Globe, în 2015. Aceeași sursă a punctat: „Şi uneori chiar filmările, fiindcă totul trebuie să se oprească atunci când apare ea. Roberts a ajuns chiar să se plângă producătorilor filmului despre Amal”.

Sursa foto: Instagram

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza