Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza
Operat, cu fracturi deschise, celebrul jucător de golf a scăpat ca prin urechile acului. De la mijlocul lunii trecute a fost externat din spital. Ancheta continuă, iar experții au ajuns la anumite concluzii.

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Mai precis, campionul conducea cu o viteză „periculoasă” de 140 km / h, arată șeriful districtului Los Angeles. Acesta a mai precizat, pentru AFP, că viteza reprezintă aproape dublu față de limită.

Cunoscutul jucător de golf s-a accidentat în a doua decadă a lunii februarie. Jucătorul de golf ar fi putut apăsa accelerația în timp ce încerca să frâneze, după pierderea controlului vehiculului, a sugerat căpitanul poliției James Powers. Sportivul susține că nu își amintește momentul. El s-a răsturnat cu mașina într-o râpă și s-a rostogolit de mai multe ori într-o zonă predispusă accidentelor de lângă Los Angeles. Primul polițist care a ajuns la fața locului a declarat că „a avut mare noroc că a scăpat cu viață”.

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat

La sosirea echipelor de intervenție, multiplul campion al golfului profesionist era conștient, dar avea multiple răni la nivelul  membrelor inferioare. El a fost extras din mașină cu ajutorul instrumentelor de descarcerare.

 

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza

„Principala cauză a acestui accident a fost conducerea cu o viteză nesigură, având în vedere condițiile rutiere și incapacitatea de a lua curba. Viteza estimată la prima zonă de impact a variat între 84 și 87 de mile pe oră (135 la 140 km/h)”, a declarat șeriful Alex Villanueva într-o conferință de presă. Anchetatorii nu au verificat telefonul lui Tiger Woods și nici nu i-au analizat probele de sânge, din cauza „lipsei de dovezi ale oricărei afectări a abilităților sau a intoxicației”, a adăugat el.

Nu există „niciun semn de afectare” a abilităților sale în momentul accidentului sau dovezi ale „conducerii neatente”, iar Tiger Woods a permis în mod voluntar publicarea rezultatelor anchetei, au mai subliniat oficialii poliției.

Transportat inițial în centrul de traume din Harbour-UCLA, Woods a suferit o intervenție chirurgicală extinsă. El avea fracturi multiple deschise la piciorul drept. I s-a introdus o tijă metalică în tibie și șuruburi pentru consolidarea oaselor piciorului. Ulterior, pentru recuperare și pentru tratament ortopedic, a fost transferat la Cedars-Sinai. Pe 17 martie, acesta a fost externat.

Charles sau William? Pe cine vor britanicii ca viitor rege