Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum s-a mutilat fosta „fată Bond”, vrând să întinerească. „Mi-au stricat fața. A fost cea mai mare greșeală din viața mea”

Cum s-a mutilat fosta „fată Bond”, vrând să întinerească. „Mi-au stricat fața. A fost cea mai mare greșeală din viața mea”
Fosta fată Bond, Britt Ekland, acum o venerabilă bunicuță în vârstă de 78 de ani, recunoaște că și-a „stricat fața” în momentul în care a apelat la o intervenție pentru mărirea volumului buzelor. Actrița spune că a fost „cea mai mare greșeală din viața ei”.

Actrița suedeză a decis să vorbească despre „cea mai mare greșeală din viața ei” și povestește cum s-a mutilat pe viață fosta Bond girl Britt Ekland, vrând să se întinerească.

În vârstă de 78 de ani, Britt Ekland a declarat într-un interviu acordat revistei „Platinum” că nu va mai avea niciodată o intervenție chirurgicală plastică după ce a fost supusă unei proceduri terifiante de „mărire a buzelor” la Paris.

„Toată lumea are dreptul de a alege (operația). Am făcut toate acestea în anii ’50, dar nu aș mai lua asta în considerare acum Nu mai am nicio dorință de a arăta altfel decât sunt”, citează Daily Mail. Actrița a făcut o procedură la un medic din Paris, pentru a avea buzele mai evidențiate, în încercarea de a arăta mai tânără. În loc de tratamentul moderat al buzelor pe care îl aștepta, medicul a făcut mai multe injecții în jurul gurii, iar rezultatul a fost unul dezastruos.

Procedeu de înfrumusețare interzis în SUA

Wendy Lewis, consultant internațional în chirurgie estetică, a declarat pentru Daily Mail că pentru mărirea buzelor s-a folosit un colagen bovin care a fost  pentru scurt timp la modă, utilizat în acest gen de intervenții până în anii ’90.

„Utilizarea acestuia este acum considerată riscantă.  Este rar utilizat în Marea Britanie și nu a fost niciodată aprobat pentru utilizare în SUA. Din păcate, efectele sunt permanente.  Astăzi, majoritatea medicilor nu vor să-l o folosească“, a explicat specialistul.

Reflectând asupra incidentului, Britt a susținut că „simțeam că mi-a stricat fața”. Vedeta a spus că acum este mulțumită de modul în care arată. Și nu mai caută să găsească o intervenție chirurgicală estetică care să o ajute să-și păstreze aspectul. Ea a spus: „Mă simt grozav acum, mai bine decât am făcut-o mulți ani. Îmbătrânirea se întâmplă tuturor.  Este inutil să te plângi sau să îți dorești să poți schimba ceva. Mergem cu toții într-o singură direcție și nu putem face nimic în legătură cu asta”.

Cum s-a mutilat pe viață fosta Bond girl

Timp de 20 de ani, actrița a suferit injecții de corticosteroizi „extrem de dureroase”, în încercarea de a păstra o anumită imagine. La ani distanță după intervenția dezastruoasă de la Paris, Britt s-a dus  la un alt medic pentru a „repara totul”. Ea a recunoscut în timpul unui interviu că aceste proceduri au fost o greșeală teribilă.

Ea a spus: „Mi-au distrus aspectul și mi-au stricat fața.  A fost cea mai mare greșeală din viața mea. Când mă uit la fotografiile mele de dinainte să fac intervențiile, văd că arătam foarte bine.  Pot vedea asta acum, dar nu am putut să înțeleg realitatea în acel moment”.

În luna iunie a anului trecut, Britt a dezvăluit la „Good Morning Britain” că a încetat să se mai supună operațiilor estetice. Și-a dat seama că nu va obține roluri mai bune sau că nu se va întâmpla să „arate mai bine”. Actrița a recunoscut că a făcut prima data intervenții asupra aspectului în urma cu 50 de ani, când a mers la un medic pentru a-și face buzele mai pline. Apoi și-a modelat urechile,  pe care le-a vrut mai apropiate de cap.

Vedeta suedeză este cunoscută pentru rolul lui Mary Goodnight, o fată Bond din filmul din 1974 „The Man with the Golden Gun” în care a jucat alături de Roger Moore.

Sursa foto: Instagram

Smaranda Brăescu și povestea ei fabuloasă. A fost prima femeie parașutist din România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre