Două divorțuri l-au lăsat pe Liviu Guță fără nici un ban în buzunar. Cântărețul e însă optimist și speră că va da lovitura din nou.

A rămas cu ochii în soare. Liviu Guță strânge bani să-și cumpere casă

E convins că Dumnezeu nu-l va lăsa la greu și-l va scoate din situația grea în care se află acum. Inspirat de melodia Loredanei alături de colegii săi de breaslă, artistul a scos pe piață o nouă melodie. Piesa se intitulează “Să-ţi iei valiza!”, iar videoclipul a fost realizat sub forma unei manea-trap, gen muzical care a atras toată atenția, în ultima perioadă.

“Poate că piesa e inspirată din viaţa mea, poate că nu. E un mister. Las pe fiecare să decidă ce şi cum. În fapt, fiecare om care va asculta melodia s-ar putea regăsi în povestea ei, fiind una de viaţă!”, a mărturisit Liviu, pentru Impact.ro.

Belele în dragoste

Recent, Liviu Guță s-a despărțit și de a doua soție, în brațele căreia s-a aruncat după divorțul de prima soție. Dar nici cu Roxana nu a fost cu noroc, iar cei doi au pus punct după aproape 15 luni de la cununia civilă. Din nou, Liviu a rămas pe drumuri, pentru că toți banii spune că i-a investit în casa acesteia.

Chiar dacă situația nu e deloc plăcută pentru el, cântărețul se gândește la vremuri mai bune. Deocamdată, singura soluție e să închirieze un apartament în București, apoi vrea să strângă bani ca să-și achiziționeze o casă.

Scandal cu Florin Salam

Cu doar câteva zile în urmă, Liviu Guță a intrat în dispute cu regele maneliștilor, Florin Salam. Chiar dacă Salam nu a dat niciodată curs discuțiilor cu colegii, acum n-a mai putut răbda ce a spus Guță și i-a dat o replică usturătoare. „Liviule, mă frate, tu ești foarte talentat.

Te pune omul să cânți ca Pepe? Bagi ca nașu Adrian, ca mine? cCa Daniela Gyorfi cânți. Bă, da ca tine când te aud cântând și eu? Ca tine nu te-am auzit cântând niciodată. Tu exiști așa? Ai mare voce, dar trebuie să stai de vorbă cu mine ca să poți să îți formezi un stil al tău. Tu cânți ca noi toți… dar tu trebuie să îți formezi un stil al tău, măcar acum la vârsta asta.

Eu înțeleg că mă copiezi pe mine, pe nașu Adrian… dar tu? Nu te-am auzit și eu într-o melodie. Abia aștept să te aud și atunci o să zic și eu… sunt sigur că ești bombă. Nu vă mai luați măi, toți ați trecut pe la mine, v-am ajutat, norocul meu că am rămas tot tânăr.”, au fost declarațiile lui Florin Salam de pe TikTok.

Sursă foto:

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri