Ce are de gând „regina” lui Florin Salam cu escapadele acestuia

Ce are de gând „regina” lui Florin Salam cu escapadele acestuia
Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de șapte ani și au trei copii pe care îi iubesc nespus de mult. Anul trecut au început să facă planuri de nuntă, însă pandemia le-a dat oarecum peste cap socotelile. El îi spune Roxanei că e „regina” lui.

Până la nuntă, iată ce are de gând „regina” lui Florin Salam cu escapadele acestuia. Roxana Dobre a împlinit 34 de ani și judecă precum o femeie matură și asumată ce este.  Nu degeaba i-a făcut trei copii lui Salam. Femeia e hotărâtă.

Cât îl privește pe Florin Salam, acesta duce o viață de artist și asta o știe toată lumea. Iar doamnele și domnișoarele care îi fac ochi dulci nu sunt puține. Mai degrabă, putem spune, sunt fără număr. Iar el, suflet nobil, nu își îngăduie să le lase  în suferință. Pe de altă parte, ca să o cucerească, Florin Salam a apelat la un adevărat ritual.

„Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și ea știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem și nu eram sigur dacă o să fie… Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a mărturisit Florin Salam în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Ce are de gând „regina” lui Florin Salam cu escapadele acestuia

Roxana Dobre a fost foarte clară când a spus ce face în legătură cu escapadele lui Florin Salam. În cadrul unui interviu „regina” lui Salam a vorbit deschis despre escapadele soțului său. Superba brunetă a dezvăluit că nu s-a certat niciodată cu artistul din prostii. Ea crede că atunci când este vorba de respectul bărbatului față de femeia lui, există iubire adevărată.

Roxana e fermă și când vine vorba în a separa viața de familie și viața artistică a tatălui copiilor ei. „Distracțiile sunt distracții”, spune aceasta. Gelozia, susține femeia, nu își are locul în căsnicia lor.

„De câte ori venea de la concertele lui, eu nu m-am certat cu soțul pe prostii. E vorba de respectul pe care îl are bărbatul față de femeia lui. Un bărbat când își iubește soția, o iubește. Distracțiile lui sunt pur și simplu distracții și punct. Asta nu înseamnă gelozie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am sentimentul de femeie frustrată și știu ce soț am și ce pretenții am de la mine și cum sunt eu ca femeie vizavi de mine”, a dezvăluit Roxana Dobre în urmă cu ceva timp.

De ziua ei, săptămâna aceasta, Roxana Dobre a avut parte de o surpriză imensă din partea lui Florin Salam la împlinirea vârstei de 34 de ani. Împreună cu prietenii, acesta i-a organizat  o petrecere de pomină, și i-a adus un buchet spectaculos de trandafiri roși, la miezul nopții.

Sursa foto: Instagram

Imaginea unui extreterestru, scoasă la licitație. Se pleacă de la o sumă uriașă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp