Jennifer Lopez și Ben Affleck au planuri mari. Le-a priit escapada romantică

Jennifer Lopez și Ben Affleck au planuri mari. Le-a priit escapada romantică
După ce s-a despărțit de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a plecat într-o escapadă romantică în Montana, cu Ben Affleck. Acum, cei doi se pare că au planuri mari.

În urmă cu aproximativ o săptămână, presa scria că J. Lo și Ben Affleck au plecat într-o vacanță împreună. Paparazzi i-au surprins atunci pe cei doi în mașină, purtându-se natural și fiind destul de apropiați. Au fost împreună doi ani de zile, între 2002 și 2004 și la un pas de căsătorie, însă acum se pare că au reaprins flacăra pasiunii. Mai ales după escapada romantică din Montana, unde Affleck are o cabană. Acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck au planuri mari.

Deși în acest moment Ben Affleck se află în Los Angeles, iar J. Lo este în Miami, se pare că vorbesc în fiecare zi la telefon, conform unui apropiat citat de Daily Mail. Petrecerea timpului cu Ben în viitor nu va fi dificilă, căci ambii au propriile lor vile în Los Angeles. Affleck are 3 copii cu fosta soție, Jennifer Garner, iar Lopez are doi copii, din căsătoria cu Marc Anthony. Dacă s-ar împăca, automat și copiii ar petrece mult timp împreună. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au planuri mari. Stabilesc următoarea întâlnire 

În timp ce Jennifer nu se grăbește în ceea ce privește o împăcare cu Ben Affleck, aceasta este totuși încântată de cum decurg lucrurile, a mai menționat sursa. „Jennifer vorbește cu Ben în fiecare zi”, a dezvăluit apropiatul cântăreței. De asemenea, acesta a spus că distanța nu a răcit relația dintre cei doi, ba din contră, Lopez ar fi entuaziasmată de ceea ce se întâmplă. 

Cu siguranță că s-au reactivat sentimente, mai ales că au trecut 17 ani de când foștii îndrăgostiți au rupt logodna. În tot acest timp, fiecare și-a văzut de treaba lui și s-a maturizat. Iar acum că s-au reîntâlnit, văd lucrurile probabil cu alți ochi. Iar de aici până la o nouă poveste de dragoste nu mai este decât un pas. 

Foto: Facebook

Actrița cu 8 nominalizări la Oscar, dar nicio statuetă. „Nu sunt o ratată”

Recomandarile noastre