Imaginea unui extreterestru, scoasă la licitație. Se pleacă de la o sumă uriașă

Imaginea unui extreterestru, scoasă la licitație. Se pleacă de la o sumă uriașă
OZN-urile și extratereștrii au fascinat oamenii de pe toată planeta. Imaginea unei ființe de pe altă planetă este scoasă la licitație, pe 6 iunie. Se pleacă de la o sumă uriașă.

Un subiect controversat și dezbătut zeci de ani. Existența unor ființe care ar proveni din afara Pământului este intens dezbătută de zeci de ani. Vânătorii de extratereștri și OZN-uri caută dovezi. Iată că imaginea unui extraterestru este prezentată la o licitație.

Imaginea unui extreterestru, scoasă la licitație

Un extreterestru pe masa de autopsie. Imaginile incredibile sunt scoase la licitație pe 6 iunie. Se pleacă de la 1 milion de dolari. Proprietarul fotografiilor pretinde că are un filmuleț întreg care ar data din 1947, scrie evz.ro.

El mai spune că înregistrările  cu autopsia extreterestru au fost autentificate de CIA iar acest documentat va fi primit de cel care cumpără fotografiile.

Imaginile aparțin lui Ray Santilli, un producător londonez. El pretinde că deține filmările pe le-a scos la licitație pe site-ul Rarible. Dar, filmul are o istorie dubioasă. A apărut pentru prima dată în 1995, când Fox a difuzat un documentar intitulat ”Alien Autopsy: Fact or Fiction?”. Documentarul a inclus clipuri din ceea ce pretindea a fi o autopsie a unui extraterestru autentică filmată în 1947.

Un extreterestru pe masa de autopsie. Imaginile incredibile sunt scoase la licitație pe 6 iunie

Filmul are o istorie dubioasă

Documentarul difuzat în 1995 s-a bazat pe afirmațiile reale despre o întâlnire extraterestră în acel an. Apoi, Aerodromul Roswell Army din New Mexico a lansat un comunicat de presă despre recuperarea unui „disc zburător”.

„Numeroasele zvonuri referitoare la discul zburător au devenit realitate, când biroul de informații al 509-lea. Grupul Roswell Army Air Field a avut norocul de a deține un disc prin cooperarea unuia dintre fermierii locali din Chaves”, se spune în comunicatul de presă, citat de evz.ro.

Armata a retras rapid raportul. Se pare că „discul zburător” nu era altceva decât un balon meteorologic. Dar suspiciunea unei acoperiri guvernamentale a fost mai greu de oprit.

Însă Ray Santilli a făcut furori cu documentarul din 1995. El a susținut că un cameraman militar i-a dat filmul la începutul anilor ’90. A susținut că CIA a autentificat filmările. De fapt, un om de știință afiliat CIA numit Christopher „Kit” Green a oferit o oarecare credibilitate filmului lui Santilli.

Proprietarul pretinde că filmul original s-a deteriorat

„În 1993 sau 1994, am văzut filmările autopsiei în forma sa originală și le-am adus înapoi în Marea Britanie. În acel an, filmările s-au deteriorat complet. Singurul lucru care a rămas au fost câteva cadre pe care le-am putea folosi ca referință”, a susținut Santilli.

„Ceea ce am făcut a fost să restaurăm imaginea originală cadru cu cadru pe o perioadă foarte lungă de timp. Ceea ce am făcut a fost o restaurare. Nu a fost o farsă. A fost o restaurare atent realizată a operei originale”, a spusținut el.

De aceea cere 1 milion de dolari. Ofertantul câștigător va primi, de asemenea, un negativ  din film și scrisori CIA care îi „validează” autenticitatea. Licitarea se încheie pe 6 iunie. Sursa: evz.ro


OZN-urile au trecut și prin România. Piloții le-au văzut, dar au tăcut

Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp