Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale

Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale
Pentagonul a confirmat că imaginile și videoclipurile care prezintă obiecte zburătoare neidentificate care „bâzâiau” peste navele de război ale marinei americane de pe coasta Californiei au fost luate de personalul marinei. Deci, sunt autentice.

Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale. Fotografiile și videoclipurile au fost adunate de grupul de lucru Unidentified Aerial Phenomena (UAP) și difuzate către regizorul Jeremy Corbell. Unul dintre videoclipurile înregistrate în 2019 arată ceea ce par a fi obiecte în formă de piramidă care plutesc deasupra unui distrugător al Marinei, potrivit Mystery Wire. Corbell a declarat că videoclipul a fost preluat de la USS Russell.

El a spus că a verificat autenticitatea videoclipului după ce a obținut informații dintr-un briefing de informații al Pentagonului. În timpul ședinței oficialii au confirmat că filmările au fost făcute de personalul marinei americane, potrivit New York Post. Jeremy Corbell a mai spus că informarea a enumerat mai multe evenimente care au implicat mai multe nave în iulie 2019. Au existat câteva observări ale dronelor în 14 și 15 iulie.

„Și apropo, pe celelalte nave, au avut diferite lucruri care s-au întâmplat. Deci, unele erau la fel ca niște lumini care făceau opturi și viraje de 90 de grade. Altele erau ca o lumină de altă culoare, ca roșu”, a spus el pentru Mystery Wire.

Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale

Un purtător de cuvânt al Pentagonului a confirmat că fotografiile și videoclipurile au fost făcute de personalul marinei. Și că grupul de lucru UAP „a inclus aceste incidente în examinările lor în curs”. Aceasta se întâmplă la doar o săptămână după ce amiralul Michael Gilday, șeful operațiunilor navale, a spus că habar nu avea de unde au provenit dronele care au urmărit distrugătoarele americane.

Pentagonul a anunțat anul trecut înființarea grupului operativ UAP. A fost creat pentru „a-și îmbunătăți înțelegerea și a obține o perspectivă asupra naturii și originilor UAP-urilor”. Misiunea grupului de lucru „este de a detecta, analiza și cataloga UAP-urile care ar putea reprezenta o amenințare la adresa securității naționale a SUA”. Se așteaptă ca un raport al grupului de lucru să fie publicat până în luna iunie a acestui an, scrie Msn.com.

Sursa foto: YouTube

Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie că fiul său a făcut o alegere esențială