Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie că fiul său a făcut o alegere esențială

Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie că fiul său a făcut o alegere esențială
Au fost ani în care nu au ținut legătura, dar în ultimii au reușit să se apropie din nou. Cătălin Crișan are trei copii, din care doi mai mari, din prima sa căsătorie.

Cu așa un fiu, Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie. Fiul cel mare al cunoscutului cântăreț de 52 de ani e un adolescent care îi calcă pe urme tatălui său. Raris are 17 ani. El și sora lui, Daria, provin din căsătoria artistului cu Lucia Bubulac. Cu toate că nu a fost un divorț prea liniștit, în timp apele s-au calmat între cântăreț și cei doi copii.

Cătălin Crișan și Lucia s-au iubit timp de 20 de ani, dar s-au separat în anul 2009. A fost nevoie de mai mulți ani pentru ca tatăl să se reapropie de primii săi copii, după cum au declarant presei apropiați ai acestuia. Dar acum lucrurile sunt bine. Iar Cătălin Crișan are mari motive de bucurie. Raris Crișan a declarant recent, la Vorbește lumea, că a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru muzică. Prin urmare, puștiul a spus că își dorește să aibă o carieră în domeniul musical. El se visează compozitor și deja compune piese.

Cum arată fiul lui Cătălin Crișan

Raris spune că nu își amintește foarte multe despre divorțul părinților săi. Era prea micuț atunci. „Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă (n.r. de comunicare), i-a spus Raris lui Cove.

Cu așa un fiu, Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie

„Adevărul este că ziarele au exagerat atunci. Noi am ținut legătura tot timpul. N-au fost probleme de genul: „Nu-ți dau voie să-i vezi!”. Nu. Niciodată”, a completat Cătălin Crișan. În momentul divorțului, Raris avea doar șase ani.

În prezent, Raris și tatăl său, Cătălin Crișan, au o relație foarte strânsă. Mai mult, cei doi fac tot felul de  activități împreună. Cu așa un fiu, Cătălin Crișan nu își mai încape în piele de mândrie.  Tânărul Raris a mărturisit că îi place foarte mult să cânte și să se uite la filme alături de tatăl său. „Ne certăm, îi dau sfaturi, el zice că va ține cont de el. Nu ne plictisim”, a completat Cătălin Crișan.

Fiica lui Cătălin Crișan e colegă cu fiul lui Ștefan Bănică jr.

Foarte frumoasă și foarte talentată și ea e fiica lui Cătălin Crișan din aceeași căsătorie. Daria are acum 20 de ani. Inițial ea a dat la medicină, însă între timp și-a dat seama că halatul de medic nu e pentru ea. a pus stop și s-a dus la UNATC. Ea este colegă cu fiul lui Ștefan Bănică jr., după cum Rețete și vedete a scris. Cei doi chiar lucrează în prezent la un proiect școlar.

„Renunțarea la medicină n-a fost decât rezultatul depășirii limitei mele de anduranță fizică și emoțională. A fost un fenomen de suprasaturație. Am fost curajoasă și am luat cea mai bună decizie din viețișoara mea de până acum”, a spus Daria în decembrie 2020. Daria și Raris mai au o soră, din al doilea mariaj al tatălui lor. Lara Maria are opt ani.

Sursa foto: Instagram

Lidia Buble vorbește prima dată despre Razvan Simion și noua lui iubită. Dar și despre operații estetice