Lidia Buble vorbește prima dată despre Răzvan Simion și noua lui iubită. Dar și despre operații estetice

Lidia Buble vorbește prima dată despre Răzvan Simion și noua lui iubită. Dar și despre operații estetice
Lidia Buble este o femeie frumoasă, care știe să atragă atenția oricărui bărbat. Oare această frumusețe este naturală, s-au întrebat mulți.

Operații estetice. Lidia Buble este o cântăreață apreciată în România și presa este mereu cu ochii pe ea, pentru că fanii vor să afle zilnic cu ce se ocupă artista. Și-a făcut o carieră de invidiat în lumea muzicii și înfățișarea este o parte din acest succes. La momentul actual există o mulțime de speculații despre operațiile estetice pe care le-a făcut în trecut.

Artista vrea să pună capăt bârfelor și a răspuns la întrebarea dacă a apelat sau nu la intervențiile chirurgicale. Mai ales că există o mulțime de oamenii care sunt curioși dacă cântăreața se poate lăuda cu o frumusețe naturală sau medicul estetician a intervenit pentru câteva modificări.

Operații estetice. Lidia Buble despre subiecte sensibile

Lidia Buble a menționat foarte clar că nu a apelat niciodată la operații estetice, întrucât optează pentru o frumusețe naturală. A moștenit o mulțime de trăsături speciale de la părinții ei și este mulțumită pentru acest lucru. A mai răspuns și la curiozitatea precum că și-a mărit buzele, dar a negat acest lucru.

De asemenea, pe pagina sa de Intagram vedeta a mai adăugat că nu are o părere negativă față de oamenii care apelează la aceste operații. Susține că dacă unele persoane se simt mai bine și cred că înfățișarea lor este mai specială cu aceste intervenții, atunci nu are decât să le facă.

„Și nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale de la Tata. Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci. ”, a povestit Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble format în trecut un cuplu cu Răzvan Simion, dar acum drumurile lor s-au despărțit. Ambii își construiesc viața personală și Răzvan Simion deja și-a găsit o nouă iubită. Se pare că a uitat foarte repede de dragostea pe care a avut-o cu Lidia Buble.

Prin urmare, artista a văzut mai multe articole prin presă cu noua iubită a lui Răzvan Simion și mărturisește că nu este geloasă. Crede că femeia aleasă de prezentator are o personalitate interesantă și o consideră o norocoasă, dacă a obținut iubirea lui Răzvan Simion.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă”,  a declarat cântăreața.

Iubitul Mihaelei Rădulescu s-a apucat de gătit. Cum se echipează în bucătărie