Ce spune Lidia Buble despre noul iubit. Momentul adevărului

Ce spune Lidia Buble despre noul iubit. Momentul adevărului
Am văzut-o cu toții alături de Cobra Tate, în ultima lună. Apoi acesta s-a afișat și cu altcineva. Iar ea a plecat la Madrid într-o mini-vacanță pe care, la impuls, a prelungit-o. Lidia Buble se pregătește să „sărbătorească” un an de când s-a despărțit de Răzvan Simion.

Pentru că ea a trecut, cel puțin aparent, mai ușor peste despărțire, toată lumea s-a întrebat cu cine îl va înlocui pe matinalul de la Antena 1; toți sunt curioși ce spune Lidia Buble despre noul iubit. Lumea se întreabă încă. Au fost atent „documentate” ieșirile în oraș alături de anumite vedete masculine, toate din showbiz. Ulterior, Lidia Buble s-a mutat n casă nouă și a continua să incite imaginația fanilor cu fotografiile postate de aici.

Pe lângă faptul că se numără printre cele mai bune voci de la noi din țară, Lidia Buble este râvnită de o mulțime de bărbați. În curând se împlinește un an de la momentul în care Răzvan Simion a anunțat despărțirea de artistă. Aparent, blondina a preferat să se axeze pe carieră și să nu se implice în relații sentimentale. Asta până de curând. Dacă e să ne luăm după ultimele declarații făcute de Lidia pe rețelele de socializare.

Ce spune Lidia Buble despre noul iubit

Preluând modelul altor vedete, Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Cântăreața a decis să le satisfacă curiozitățile fanilor ei din mediul online. Printre sutele de întrebări, așa cum era de așteptat, nu au lipsit cele legate despre iubit. Cât despre răspunsul artistei, veți vedea.

Lidia Buble ar putea să se apuce de politică! Întrebată dacă există un iubit în viața ei, blondina a afișat un zâmbet imens și a răspuns doar: „Ce frumoasă este viața. Nu știu”. Îl ține la secret pe cel ales.

Un alt fan a întrebat cum se simte un bărbat lângă ea.  De data aceasta fosta iubită a lui Răzvan Simion a fost mai sinceră ca niciodată. „Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”, a răspuns Lidia Buble, cu zâmbetul larg pe buze.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 5 aprilie. Pentru Raci se întrevăd câștiguri financiare