Horoscop Minerva – 5 aprilie. Pentru Raci se întrevăd câștiguri financiare

Horoscop Minerva – 5 aprilie. Pentru Raci se întrevăd câștiguri financiare
Pătratul Saturn tranzit – Lună natală trezește spiritul adormit al persoanelor vârstnice. Scoate la iveală convingeri că nu suntem suficient de buni.

Conjuncția Soare – Venus în pătrat cu Jupiter, duce la conștientizarea naivității unora dintre noi. Se simt folosiți, în special cei vârstnici, așa că să nu vă mirați dacă vă pomeniți că vi se trântește ușa în nas.

Horoscop Minerva – 5 aprilie. Pentru Raci se întrevăd câștiguri financiare

Berbec – Tensiunea plutește în aer, deoarece schimbul de replici cu un coleg la locul de muncă, brusc se strică. Cumva, încercarea ta de a păstra liniștea este întreruptă de propriile lor obiective personale. Latura creativă a personalității poate veni cu câteva idei noi care să aducă și bani. Epuizarea poate fi o problemă acum, așa că alege-ți bătăliile cu grijă.

 

Taur – Astăzi este o zi bună pentru a gândi în termeni de probabilitate – fie că este vorba de dorința de a renova bucătăria sau de a te muta într-o locuință nouă. Un obstacol sau o datorie îți poate provoca stres. Evită deciziile impulsive și ai răbdare, indiferent de provocări. Persoanele de vârstă mijlocie și cele în etate să aibă grijă la afecțiuni vechi care le provoacă suferință.

 

Gemeni – Ascultă-ți intuiția în ce privește experiența câștigată din greu și încetinește. Fă în așa fel încât să îți exprimi ideile și să faci cât mai multe. Mulți vor fi impresionați. Sfârșitul unor relații înseamnă începutul a ceva nou și interesant pentru tine din punct de vedere financiar. Urmează-ți intuiția și urmărește o idee creativă care ți-a trecut prin minte.

 

Rac – O zi bună pentru o ședință rapidă, pe diferite idei care ar putea deschide drum unor  venituri colaterale. Așteptă-te ca încrederea să continue să se dezvolte pe măsură ce săptămâna trece și nu nu te mira dacă ești apreciat pentru eforturile depuse. Întotdeauna munca suplimentară a dat roade! Profitați la maximum de orice oportunități pentru că aduc bani.

 

Leu – Te simți neobișnuit de econom, iar ochii tăi de vultur vor reduce drastic cheltuieli. O întâlnire informală după muncă ar putea să nu fie o idee proastă. Către sfârșitul zilei se întrevede o creștere cât de cât a fluxului de bani. Trebuie să ai suficiente fonduri disponibile pentru a face față situațiilor de urgență și cheltuielilor neașteptate.

 

Fecioară – Posibilități de a obține finanțare pentru o afacere, de a descoperi posibilitățile printr-un program de finanțare sau alte surse de venit mai pasive. Fluxul de fonduri va crește substanțial pentru în contul personal. Îți sugerez să nu depășești limita săptămânală a bugetului. Păstrează-te în limitele cheltuielilor obișnuite și gestionează atent cheltuielile de orice fel.

 

Balanță – Vei fi incredibil de eficient lucrând pe cont propriu. Dedică-te unei sarcini care necesită atât atenție, cât și percepție. Vei fi comunicativ și vei avea o relație de muncă excelentă cu un coleg cu care nu te-ai înțeles niciodată atât de bine înainte. Situația financiară va fi cu siguranță menținută. Influențele planetare nu sunt favorabile pentru investiții.

 

Scorpion – Astăzi, resursele pot fi financiare, dar pot fi și oameni care să îți arate calea spre câștig. Este o zi bună pentru a urma și calea inimii. Ți se va oferi ocazia de a face o descoperire financiară majoră. Acest lucru va permite situației tale financiare să se consolideze substanțial. Ai grijă la accidente la nivelul picioarelor -genunchi, gambe, glezne.

 

Săgetător – Este posibil să descoperi că cel mai bun prieten al tău are același scop ca și tine. Ziua este una excelentă pentru chestiuni financiare. Vei putea să îți gestionezi banii foarte înțelept și cu răbdare. Cu toate acestea, va trebui să rămâi pe poziție și să urmăreștu cum evoluează situația pentru a profita de orice oportunități financiare majore care apar.

 

Capricorn – Există posibilitatea de a cheltui niște bani pentru lucrări de renovare sau reparații acasă. Nu sunt prevăzute alte cheltuieli majore în această perioadă. Ai putea fi deranjat de vechile afecțiuni din trecut. De îndată ce ai simptome de disconfort fizic, te sfătuiesc să mergi la medicul de familie. Medicația prescrisă te ajuta cu siguranță la eliminarea problemei.

 

Vărsător – Ai o minte activă și o dorință intensă de a muncii săptămâna aceasta. Acest lucru îți va submina vitalitatea dacă nu ai o dietă echilibrată și poți deveni predispus la deficiențe de vitamine din grupurile B, C și K. Acestea sunt vitamine care pot reconstrui nervul și țesutul pielii și pot crește densitatea osoasă. Depășești lucruri precum osteoporoza, ulterior.

 

Pești – Așteptă-te să ai o zi productivă (și distractivă) în timp ce ei idei noi și îi impresionezi pe alții cu performanțele tale. Fii pregătit să-ți sufleci mânecile și să lucrezi din greu pentru toate problemele legate de finanțe. Este nevoie de multă muncă pentru a vă crește fluxul financiar. Diabeticii să respecte cu strictețe toate indicațiile medicale pentru a evita orice complicații.

 

Câte ceasuri există în Castelul Windsor? Regina Elisabeta este cel mai „punctual” monarh