Iubitul Mihaelei Rădulescu s-a apucat de gătit. Cum se echipează în bucătărie

Iubitul Mihaelei Rădulescu s-a apucat de gătit. Cum se echipează în bucătărie
Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, s-a apucat de gătit. În lipsă de alte activități, acesta își face de lucru prin bucătărie. Are și echipament special.

Pandemia a ajuns să-l afecteze într-un final și pe Felix Baumgartner. Acesta obișnuia să zboare foarte des în trecut. Nu de puține ori a îmbarcat-o pe Mihaela în elicopter și au plecat în vacanțe, doar ei doi, cu Felix ca pilot. Însă activitatea a fost restrânsă în ultima vreme, așa că iubitul Mihaelei Rădulescu s-a reprofilat și s-a apucat de gătit. 

Imaginile au ajuns pe Instagram, postate chiar de către Felix. Se pare că acesta se plictisește, așa că își face de lucru. Recent, Baumgartner a comentat vizavi de o scenă dintr-un film cu Vin Diesel. Se pare că nu i-a convenit cum a pornit actorul elicopterul în film, așa că a venit cu explicația și corecțiile de rigoare. Probabil că s-a plictisit și de activitatea de critic de film, căci acum s-a mutat în bucătărie, spre fericirea Mihaelei. 

Iubitul Mihaelei Rădulescu s-a apucat de gătit. Are și echipament de protecție 

Pentru că nimic nu este greu de realizat pentru omul care a sărit din stratosferă, Felix s-a gândit că bucătăreala e floare la ureche. În plus, își ocupă timpul, acum că nu mai zboară așa des. Într-o postare pe Instagram, celebrul cascador a arătat cum pregătește el de mâncare. „Nu prea se poate zbura așa mult pe pandemia aceasta. Dar asta măcar îmi redă starea”, a scris Felix. 

În imaginile urcate pe Instagram se putea observa că iubitul prezentatoarei gătea ceva pe aragaz. În momentul în care acesta a întors camera către el, fanii au putut vedea că acesta avea o cască pe cap în timp ce stătea în fața aragazului. Cu siguranță că pregătirea prânzului nu îi dă aceleași senzații tari ca zburatul, însă trebuie apreciat că Felix s-a pregătit cum se cuvine. Iar Mihaela a fost încântată, căci a distribuit și ea imaginile amuzante. 

Foto: Instagram

Burgerii colorați, care vin direct din curcubeu. Nu ați mai văzut așa ceva