Iubitul Mihaelei Rădulescu face pe deșteptul. Felix Baumgartner acuză Hollywood de scene nedocumentate

Iubitul Mihaelei Rădulescu face pe deșteptul. Felix Baumgartner acuză Hollywood de scene nedocumentate
Iubitul Mihaelei Rădulescu a criticat zilele trecute industria de la Hollywood, pentru scene nedocumentate. Felix Baumgartner face pe deșteptul și arată la ce se pricepe.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu din anul 2014 și sunt foarte fericiți împreuna. La începutul anului, cei doi au plecat într-o scurtă escapadă, la un hotel de 5 stele din Elveția. Pilot a fost chiar Felix, care se descurcă foarte bine în această postură. Tocmai de aceea, Felix Baumgartner face pe deșteptul și critică industria Hollywood. 

Felix este renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriillor pe care le-a realizat de-a lungul vremii. Cea mai cunoscută este săritura din stratosferă din 2012. Atunci, vedeta a urcat cu un balon cu heliu până în stratosferă, de unde a sărit de la altitudinea de 39,045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul. 

Felix Baumgartner face pe deșteptul. Nu așa se pornește un elicopter 

Felix Baumgartner face pe deșteptul

Ținând cont de cele de mai sus, nu e de mirare că pilotajul unui elicopter e floare la ureche pentru iubitul Mihaelei Rădulescu. Recent, acesta a criticat industria de la Hollywood, pentru o scenă care avea în centru un elicopter. Subiectul era un film cu Vin Diesel. În scena respectivă, actorul trebuia să pornească un elicopter și să decoleze. 

Felix a fost iritat în momentul în care faimosul actor a apăsat un buton la întâmplare pentru a porni elicopterul în scena respectivă.

„Apasă butonul crank pentru a porni elicoperul – serios?!”, a scris Felix pe Insta Sory. Acesta a explicat că multe scene cu elicoptere sunt „jalnice” și a acuzat documentarea proastă. „De ce o mulțime de scene cu elicopterul sunt mereu atât de jalnice?”, a încheiat Felix. Cu așa o pricepere în spate, vedeta poate oricând să se reprofileze ca și consultant pentru cascadorii în filmele de la Hollywood. 

Foto: Instagram

Lili Sandu, despre prima febră a fiului ei și fără „manual de instrucțiuni”. Micuțul este adorabil. FOTO