Mihaela Rădulescu are pilot personal. Oferă și beneficii extra!

Mihaela Rădulescu are pilot personal. Oferă și beneficii extra!
Mihaela Rădulescu are pilot personal. Diva din Monaco se distrează teribil, mai ales că toată treaba vine la pachet și cu beneficii extra pentru ea.

Mihaela Rădulescu are pilot personal. Zilele acestea, diva de la Monaco se distrează cum nu se poate mai bine. Zilele trecute Mihaela a pus pe Instagram poze cu fiul ei Ayan, din cadrul unei mese la restaurant, însă iubitul ei, Felix, nu era de față. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu din anul 2014 și sunt foarte fericiți împreuna. Recent, s-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, însă, într-un interviu pentru Viva!, diva a spulberat toate zvonurile false care au circulat. 

Au stat mult timp despărțiți în pandemie 

Se totuși că într-adevăr cei doi au stat destul de mult despărțiți anul trecut, căci fiecare avea treabă în altă țară. ”Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea”, mărturisea Mihaela în luna decembrie. 

Mihaela Rădulescu are pilot personal

Acum însă se pare că distanța dintre cei doi s-a risipit, iar Baumgartner își răsfață iubita cum nu se poate mai bine. Mihaela Rădulescu are pilot personal, chiar pe Felix.  Cei doi au plecat în urmă cu două zile într-o scurtă escapadă, singuri singurei. 

Felix s-a urcat la bordul unui elicopter, a îmbarcat-o pe Mihaela cu atenție si au pornit spre un hotel de 5 stele din Elveția. Cei doi în mod clar nu au nevoie de companii de linie care să-i ducă unde își doresc. Și e foarte bine că bruneta de la „Ferma” beneficiază de servicii personalizate din partea lui Felix. Astfel, pe lângă aptitudinile de pilot, acesta vine la pachet si cu o serie de beneficii extra, cele de iubit grijuliu. 

Drăgălașele acestea vor fi vedete tv. Să vedem ce trăsnăi vor face

Recomandarile noastre