Lili Sandu, despre prima febră a fiului ei și fără „manual de instrucțiuni”. Micuțul este adorabil. FOTO

Lili Sandu, despre prima febră a fiului ei și fără „manual de instrucțiuni”. Micuțul este adorabil. FOTO
Lili Sandu a devenit mămică anul trecut. Băiețelul ei, Thomas Jay, este absolut adorabil și are parte de toată atenția părinților. Lili Sandu a pus pe Instagram noi imagini cu fiul ei.

Lili Sandu are o relație cu Silviu Țolu din 2015. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Thomas Jay. Lili Sandu și iubitul său Silviu Țolu au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său, anul trecut. Recent, pe Instagram au apărut noi imagini cu fiul lui Lili Sandu. Chiar vedeta le-a arătat fanilor cum se joacă Thomas. 

Atât vedeta, cât și Silviu Țolu, sunt extrem de fericiți că au devenit părinți și își îndreaptă atenția în întregime către cel mic. La finalul anului trecut, cei doi proaspeți părinți au trecut prin momente de panică cu Thomas Jay (TJ). Micuțul a făcut prima lui febră, iar cei doi s-au speriat atât de tare încât au ajuns cu el la urgențe. „Cel mai dificil moment de până acum a fost prima lui febră. Un episod pe care l-am trăit chiar înainte de sfârșitul anului, când, din cauza unei mici infecții, a făcut febră într-o seară, 40,4 grade, de am zis că înnebunim amândoi. 

Eu și Silviu am ajuns cu el de urgență, la camera de gardă. Totul s-a rezolvat cu bine și ne-am dat seama că ar fi fost tare util dacă TJ ar fi venit pe lume și cu un manual de instrucțiuni. Măcar până începe să vorbească, ca să putem comunica”, spunea vedeta atunci. 

Noi imagini cu fiul lui Lili Sandu. Micuțul are parte de atenția mamei la joacă 

Într-o serie de video-uri împărtășite pe Instagram, Lili Sandu le-a arătat internauților cum se joacă fiul ei. Acesta era pe covor, înconjurat de o serie de jucării. Printre ele se afla și Cristian, un urs mare de pluș, după cum a spus chiar vedeta. Thomas era absolut adorabil în timp ce era îndemnat de mama lui să îl „servească” pe urs cu o bomboană de jucărie. 

În timp ce Lili filma, Thomas gângurea fericit, semn că era mulțumit de atenția primită. Într-un final, la insistențele vedetei, TJ a fost de acord să-l servească pe urs cu bomboana cu pricina. Probabil Lili Sandu încearcă să-l învețe de mic pe copil să împartă lucrurile, acesta fiind primul obicei pe care părinții încearcă să-l insufle copiilor. 

Foto: Instagram

Dorian Popa se iubește cu Babs. De ce însă nu se afișează cei doi