Lili Sandu s-a hotărât: Vrea să perpetueze gena bărbatului său

Lili Sandu s-a hotărât: Vrea să perpetueze gena bărbatului său
La nici un an de când a născut, Lili Sandu pare mai hotărâtă ca oricând. Actrița a mărturisit ce planuri are.

Lili Sandu are o relație cu Silviu Țolu din 2015. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Thomas Jay. Lili Sandu și iubitul său Silviu Țolu au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său, anul trecut.

Fericirea a fost cu atât mai mare cu cât medicii îi dăduseră șanse minime actriței să rămână însărcinată. Însă minunea s-a produs, iar Lili Sandu a devenit mamă la 41 de ani. Într-o emisiune televizată, actrița a dat acum vestea cea mare. 

Lili Sandu s-a hotărât! Mai vrea copii

Lili Sandu 

Astăzi, vedeta  a făcut declarații surprinzătoare despre a doua sarcină. Deși nu știe dacă mai este posibil, actrița își mai dorește un copil. ”Este foarte dificil ca mămică, dar este și frumos. E o recompensă sufletească din toate punctele de vedere. Chiar dacă am început să fiu mămică la 41 de ani, parcă nu m-aș opri acum. Mai vreau copii! Am și un soț care arată extraordinar! Nu e păcat să stea gena aia acolo?”a spus Lili Sandu la emisiunea lui Măruță. 

Cei doi au fost extrem de criticați din cauza diferenței de vârstă dintre ei, căci Silviu Țolu e mai mic decât Lili Sandu. Acum, Lili  a vorbit și despre acest aspect, dar și despre relația pe care o are cu socrii ei. ”E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bârfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune pe relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a mărturisit Lili Sandu. 

Foto: Facebook

Bebe Cotimanis, mai îndrăgostit ca niciodată. Vârsta este doar o cifră pentru actor