Gina Pistol e supărată. Ce a șocat-o pe viitoarea mămică

Gina Pistol e supărată. Ce a șocat-o pe viitoarea mămică
Gina Pistol le-a transmis urmăritorilor de pe rețelele sociale că e supărată. Aceasta se află în ultimul trimestru de sarcină și are tot felul de probleme.

Gina Pistol e tare supărată. Vedeta s-a plâns pe rețelele sociale că s-a îngrășat rău. Prezentatoarea urmează să devină mămică în aproximativ două luni, iar acest lucru se observă deja, căci burtica ei crește și tot crește. 

Vedeta și-a cumpărat un nou cântar și a povestit pe Instagram că a avut un șoc. „Astăzi am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a mărturisit prezentatoarea. 

Gina Pistol e supărată. Câte kilograme a pus pe ea 

Iubita lui Smiley nu a vrut inițial să spună câte kilograme în plus arată cântarul. Într-un final aceasta a provocat fanii la un joc de imaginație. Acesta a dezvăluit câte kilograme a pus pe ea Gina Pistol și de ce e supărată. „A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte luni sau opt, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășeste 15 kilograme”, a spus Gina, dezvăluind astfel numărul de kilograme în plus pe cântar. 

Gina Pistol a început să se confruntă cu mai multe probleme și oboseală de când a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Vedeta a dezvăluit că obosește mult mai repede, iar mâinile i se umflă.

Întrecere în familia Mitrea-Bănică. Micuța Sofia Maria se face influencer

Recomandarile noastre