Bebe Cotimanis, mai îndrăgostit ca niciodată. Vârsta este doar o cifră pentru actor

Bebe Cotimanis, mai îndrăgostit ca niciodată. Vârsta este doar o cifră pentru actor
Vârsta este doar o cifră pentru actorul Bebe (Constantin) Cotimanis. Împlinește 66 de ani și este mai îndrăgostit ca niciodată. Și-a lăsat soția pentru colega de scenă. Ce poveste!

Bebe Cotimanis împlinește 66 de ani, pe 18 februarie. Doar o cifră în buletin. Actorul este îndrăgostit, a părăsit postul de televiziune PRO TV, s-a reinventat.

Bebe Cotimanis, mai îndrăgostit ca niciodată

Bebe (Constantin) Cotimanis a părăsit postul de televiziune PRO TV unde  timp de 25 de ani a fost ”vocea” postului, a fost jurat și actor în seriale ale postului.

Dar nu această mutare este singura schimbare din ultimii ani a actorului. La 59 de ani s-a căsătorit religios, apoi și-a părăsit soția pentru colega de scenă. Ce poveste!

Bebe Cotimanis s-a însurat religios la 59 de ani

Se spune că dragostea nu are reguli. Este și cazul lui Bebe Cotimanis care s-a însurat religios la 59 de ani, apoi și-a părăsit soția pentru altă femeie. De 3 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, colega lui de scenă.

Totul a început în timpul repetițiilor unei piese parcă predestinate: „Romeo și Julieta”, la Teatrul Alexandru Davila. „Ne-am văzut și asta a fost”, au spus cei doi actori, la „Vorbește lumea” (PRO TV).

Bebe Cotimanis și Iulia au recunoscut că între ei este o conexiune incredibilă, o energie pe care nu și-o pot explica.

”Ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simțit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufletește”, spunea Bebe Cotimanis.

Și Iulia Dumitru și-a declarat în direct dragostea pentru actor. „Dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire”. ”Respiram mai greu când o vedeam”,  a mărturisit actorul.

Actorul s-aa îndrăgostit de colega sa de scenă

Bebe Cotimanis, povestea de dragoste

”Ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, a povestit Bebe Cotimanis.

Cei doi spun că forțe nevăzute i-au adus împreună.

„Eu am zis că mi-a trimis-o mama din cer. Ea zicea că tatăl ei m-a trimis. Eram la Timișoara când am simțit că parcă părinții noștri au avut acest plan pentru noi.

După noaptea aceea am știut că nu mai e cale de întoarcere. Sunt sătul de schimbări”, a recunoscut actorul.

El a fost căsătorit religios cu Florina Mărcuță, șefa unei școli de machiaj din București. S-au căsătorit religios în 2014, dar au fost împreună 17 ani și au un băiat, Matei, de 19 ani, student la Iași.

Actorul a părăsit-o pe Florina la începutul anului 2018 și s-a mutat la Pitești, unde locuiește cu iubita.

În perioada de carantină, actorul a stat în casă cu trei femei: cu Iulia, cu fiica ei, Ada, și cu Adela, fiica lui din prima căsătorie.

„Fetele sunt ca două surori, și ele s-au înțeles din prima, stau mereu împreună. Adela (n.r. 31 de ani) spune că în sfârșit are o soră”, a povestit Bebe Cotimanis.

Cine este Bebe Cotimanis

Constantin Cotimanis, Bebe a absolvit IATC în 1986. El este angajat al Teatrului Nottara din București, dar joacă și în multe spectacole de teatru independent.

Actorul a debutat în cinema în anul 1983, cu pelicula „Misterele Bucureştilor”, apoi a jucat în mai multe filme, precum „Hotel de lux”, „Epicentru” sau „Amen”.

În urmă cu mai mulți ani a debutat în telenovele, cu rolul lui Grigore Varlam, în „Lacrimi de iubire” (Acasă).

A mai jucat în alte seriale – „Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „State de România” şi „O nouă viaţă”.

În 2015 a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV.


Îl mai țineți minte pe Narcis Ianău de la ”Românii au talent”? Uite ce face și cum arată acum. Transformare spectaculoasă!

Povestea unui geniu chinuit. Toulouse-Lautrec, artă și cabaret la Moulin Rouge