Îl mai țineți minte pe Narcis Ianău de la ”Românii au talent”? Uite ce face și cum arată acum. Transformare spectaculoasă!

Îl mai țineți minte pe Narcis Ianău de la ”Românii au talent”? Uite ce face și cum arată acum. Transformare spectaculoasă!
Narcis Ianău a impresionat în 2011 publicul cu talentele sale vocale. A ajuns în finala ”Romanii au talent”, unde a fost învins de Adrian Țuțu. La aproape 10 ani distanță, puștiul slab cu ochelari de vedere este doar o amintire. Uite ce transformarea spectaculoasă a suferit tânărul.

Narcis Ianău a reușit să impresioneze publicul în 2011, în cadrul finalei ”Românii au talent”. La doar 16 ani, un puști cu ochelari de vedere, slăbuț și micuț de înălțime, a șocat prin vocea sa cu calități de soprană. În finală a interpretat piesa ”Fantoma de la Operă”, cu o frumusețe care a ridicat sala în picioare. 

Faptul că a pierdut finala nu l-a demoralizat pe tânărul din Bacău, din contră. Ajuns acum la vârsta de 25 de ani, tânărul s-a maturizat și și-a continuat cariera muzicală. Inflexiunile vocii sale și calitățile aproape de soprană i-au adus colaborări muzicale internaționale de excepție.

Narcis Ianău a cântat cu Sarah Brightman pe scenă. A lucrat cu producătorul lui Bocelli 

Narcis Ianău a terminat conservatorul din Cluj, iar apoi a semnat o colaborare cu producătorul lui Andrea Bocelli, Frank Peterson. Acesta i-a produs primul album. ”E unic, eu nu mai cunosc alți artiști ca el. E în propria lui ligă!”, spune Peterson despre Narcis. Tânărul a fost luat în turneele Sareh Brightman, cu care a și cântat pe scenă de altfel.  

Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, spunea Narcis la un moment dat. 

A cântat pe cele mai mari scene ale lumii 

Narcis Ianău
Narcis Ianău în 2020

Narcis străbate acum lumea în lung și-n lat. Se poate lăuda că a cantat pe cele mai mari scene ale lumii. Din Tokyo până în Sao Paolo, din Moscova la Berlin, din New York până în Los Angeles, a cutreierat globul în lung și-n lat.  A fost în concerte inclusiv cu trupa ”Gregorian”.

În plus, tânărul s-a maturizat și a renunțat la ochelarii de vedere. Poate fi considerat o adevărată partidă pentru tinerele de vârsta lui. Anul trecut, Narcis Ianău a fost inclus și în turneul „20 Aniversary” al trupei Gregorian, având spectacole în țări precum Germania, Belgia, Rusia, Cehia, Polonia și Austria.

Foto: Facebook

„Castelul Femeilor” din Franța. Povestea unei amante neobișnuite