Tenorul Andrea Bocelli, anchetat de procurori. Motivul este uluitor

Tenorul Andrea Bocelli, anchetat de procurori. Motivul este uluitor
Tenorul Andrea Bocelli este  anchetat de procurorii din Tempio, Italia. Pentru moment nu este acuzat de vreo faptă penală, dar trebuie audiat. Motivul este uluitor.

Tenorul Andrea Bocelli a avut o mare pierdere, în august 2020. A cerut atunci ajutorul fanilor săi pentru a o găsi pe Pallina.

Tenorul Andrea Bocelli, anchetat de procurori. Motivul este uluitor

Tenorul Andrea Bocelli a făcut apel la fanii săi pentru a o găsi pe Pallina, cățelușa familiei.

Renumitul tenor italian, Andrea Bocelli, și-a pierdut cățelul în luna august, atunci când se afla cu familia la mare, scrie animalzoo.ro.

Câinele, din rasa Italian greyhound, a dispărut în apele dintre Arzachena și Golfo Aranci din Sardinia. Tenorul se afla într-o excursie cu barca.

Tenorul Andrea Bocelli a făcut apel la fanii săi pentru a o găsi pe Pallina.

”Avea microcip și este foarte prietenoasă. Sigur este singură și foarte speriată. Suntem triști și îngrijorați cu privire la viața animăluțului nostru vulnerabil. Sperăm să obținem vești pozitive de la voi, în cazul în care aveți noutăți. Am fi foarte recunoscători.”

După câteva zile de căutări, familia tenorului a dat vestea morții cățelului.

”A stat alături de noi cu grația și fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecțiune și prezența ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând, a declarat Anrea Bocelli, profund afectat.

Iată că acum Procuratura din Tempio deschide o anchetă față de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui tenorului. Președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului a depus o plângere penală pentru abandon și neglijență!

Lorenzo Croce i-a menționat în mod explicit pe Andrea Bocelli și pe soția sa Veronica Berti:„ca oameni care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă și posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare și înec”, informează sursa citată.


Horoscop Minerva – 6 februarie. Capricornii au parteneriate și colaborări de afaceri bune

Horoscop. Previziuni pentru Anul Bivolului de metal