Horoscop. Previziuni pentru Anul Bivolului de metal

Horoscop. Previziuni pentru Anul Bivolului de metal
Anul Bivolului de metal începe în data de 3 februarie 2021, ora 23,08 (și se termină în 4 februarie 2022, ora 04,58). Acesta vine să se ocupe de haosul lăsat în urmă de Șobolan. Lumea nu va mai fi la fel. Sorin Moraru, consultant Feng Shui, explică pentru Rețete și vedete ce aduce nou acest an pentru fiecare zodie în parte.

Dacă în articolul precedent v-am arătat, în linii mari ce aduce noul an chineƶesc, de data aceasta, practicianul Feng Shui Sorin Moraru face previziuni pentru Anul Bivolului de metal. Iată cum se prezintă horoscopul.

Cei care nu cunosc în profunzime știința astrologiei chinezești este aceea că nu fac diferența între calendarul solar și calendarul lunar și confundă anul nou chinezesc cu începutul anului Bivolului – în cazul de față. De ce s-a folosit și încă se mai folosește acest sistem în China?  Pentru că acest calendar era ușor de folosit de către oamenii de rând, deoarece mulți dintre ei, în vechime, nu știau să citească dar puteau observa cu ochiul liber fazele lunii.

Şobolanul

Primul animal din calendarul chinezesc este forțat să-și dubleze eforturile și să fie deosebit de răbdător atunci când se referă la viața lui privată. De asemenea, profesional este nevoie de prudență. Tot din punct de vedere profesional, se vor dezvolta parteneriate benefice de afaceri, destul de departe de locul de reședință al șobolanului.

Ca rezultat, șobolanul ar putea fi nevoit să călătorească mai des decât de obicei, în compania partenerilor și colaboratorilor. În familie, tensiuni temporare pot perturba liniștea Şobolanului. Nu poate fi exclusă posibilitatea unei separări pe termen scurt.

Bivolul

În 2021, răbdarea bivolului va fi pusă la îndoială. Cu toate acestea, anul este destul de bun. În interiorul casei, lipsa înțelegerii în cuplu poate fi cauza disputelor trecătoare.  Grijile și neliniștile care îl obsedează uneori vor dispărea peste noapte, când Bivolul va deveni conștient de superficialitatea lor și va acționa în consecință.

În 2021, Bivolul va fi tentat să își reconsidere poziția și să acționeze cu hotărâre pe calea nou-aleasă. În timpul  momentelor de îndoială și de criză, Bivolul trebuie să lucreze asupra lui însuși pentru a încerca să înțeleagă dacă problemele provin de la el sau de la alții, și, cu determinare și perseverență va face totul pentru a-și atinge obiectivele.

Tigrul

Tigrul va învață să împartă și oferă o a doua șansă celor care merită cu adevărat, începând cu el însuși. Este un an bun pentru Tigru. Faptul că are afinitate cu animalul anului 2021, îi permite să fie imun la problemele importante cu care s-ar putea confrunta în această perioadă. Anul acesta, Tigrul trebuie să muncească foarte mult și să acorde profesiei mai mult timp decât de obicei.

Sentimental în 2021, Tigrii singuri nu trebuie să se aștepte la minuni. Mai ales că timpul important pe care Tigrul îl dedică profesiei va fi în detrimentul căutării unui partener. Lipsa de bunăvoință spontană a Tigrului pentru defectele mici ale celorlalți nu funcționează în favoarea sa dacă speră să încheie anul cu succese. 2021 este un an bun pentru cei care doresc să se căsătorească sau să aibă un copil.

Iepurele / Pisica

Grijile anilor anteriori dispar, iar Iepurele începe să adune roadele eforturilor sale. 2021 este un an foarte bun pentru Iepure. Indiferent dacă vorbim de dragoste sau de afaceri, oportunitatea pentru iepure este să facă ordine în viaţa sa. Cei care sunt singuri se pot îndrăgosti la prima vedere acum.

În cuplu, Iepurele trebuie să îşi dubleze toleranța și răbdarea în 2021 pentru a păstra armonia, mai ales dacă ciclul anual al Anului Chinezesc 2021 nu este favorabil soțului/partenerului său. Din punct de vedere profesional, proiectele care au început de ceva vreme încep să dea rezultate.

Dragonul

Pentru Dragon, anul 2021 este o perioadă perfectă pentru a se reorienta pe sine și pentru a-și pune viața afectivă și financiară în ordine. În 2021, Dragonul nu trebuie să-și monitorizeze doar finanțele, ci și dragostea. Pentru a trece prin  2021 fără prea multe probleme, Dragonul trebuie să învețe să-și modereze mândria nemărginită și caracterul său războinic.

Din punct de vedere profesional, pare inutil să continue să insiste să se dedice proiectelor care nu funcționează și care ar necesita mult timp și investiții pentru a face altceva. Între timp, Dragonul ar putea încerca să-și schimbe orientarea și să își revizuiască ambițiile, cel puțin pentru 2021. Este mai bine să amâne orice risc financiar pentru anul următor și să aibă răbdare pe tot parcursul anului. Prudența, chiar și în vacanță, rămâne o prioritate importantă în 2021.

Şarpele

În timpul Anului Bivolul de Metal, Şarpele trebuie să fie mai riguros și mai precis. Se va bucura de activităţi care nu necesită nici stres, nici risc. Șarpele trebuie mai întâi să scape de elementele superficiale ale mediului său și, în special, să se distanțeze de indivizi care îi împiedică să progreseze. În concluzie, anul 2021 este un an calm și pentru Șarpe.

La nivel sentimental, Şarpele căsătorit poate să-și dovedească dragostea față de partenerul său. Să fie atenţi la gelozie care va fi accentuată tot anul. La nivel profesional, Bivolul de Metal este o oportunitate pentru Şarpe ca să-şi pună afacerea în ordine și de a dezvolta noi strategii pentru proiectele viitoare. Angajatul Şarpe se poate aștepta să primească o promovare și o creștere de salariu.

Calul

Calul în 2021 trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să nu ia visele drept realitate. În timpul anului, calul se concentrează mai mult pe nevoile casei și familiei sale, tentat fiind uneori să uite că munca sa necesită o bună gestiune și o organizare ireproșabilă. Partenerul unui nativ Cal trebuie să înțeleagă și să accepte că nimic nu poate fi plasat între el și libertatea lui neprețuită. Pentru Caii singuri dragostea bate la ușă în acest an.

La nivel profesional, Calul ar putea să aleagă între menținerea rutinei liniștitoare, sau, dimpotrivă, poate decide să-și asume riscul de a începe un nou proiect si de a remania total direcţia carierei sale. În 2021, Calul, care preferă de obicei comenzile rapide, descoperă cu surprindere că rezultatele concrete pot fi obținute dacă eforturile sunt duble. Investițiile anterioare încep să dea roade.

Oaia / Capra

În 2021, Capra (Oaia) învață să spună „nu” și reușește să-și stabilească prioritățile pentru ea însăși împotriva dorințelor celor dragi. Își dă seama că trebuie să se bazeze numai pe ea pentru a avansa. La nivel sentimental, un an al Bivolul de Metal se poate dovedi a fi un an provocator  pentru Capră. Într-adevăr, persoanele singure ar putea avea multe oportunități de a întâlni parteneri serioși. Multe Capre vor fi surprinse de ușurința cu care atrag interesul potențialilor parteneri.

Maimuţa

În 2021, Maimuța ar face bine să cultive înțelepciunea și bunul simț pentru a învăța să-şi accepte greșelile trecute. Maimuța este ghidată pentru a lupta pe toate fronturile. Trebuie să se aștepte la dispute sau neînțelegeri în întâlnirile de afaceri, probleme bugetare sau conflicte cu colaboratorii. La nivel personal multe Maimuțe conștientizează în 2021 acțiunile pierdute și consecințele pozitive sau negative ale comportamentului lor din trecut.

Anul 2021 este la fel de mult o perioadă de recompensă cât și de plata datoriilor către cei pentru care Maimuța se poate simți îngrijorată. Liniştea emoţională a Maimuţelor singure poate fi perturbată de anumite evenimente ale trecutului sau de oameni pe care i-au uitat. În acest an  Maimuța realizează cât este de important să se bazeze pe propriile mijloace. Și se poate aștepta la intrări semnificative de bani, în a doua jumătate a anului 2021.

Cocoşul

Anul 2021 este un an favorabil pentru Cocoș, în care acesta  poate lua în considerare lansarea de noi proiecte. Obstacolele sunt importante, dar departe de a fi insurmontabile pentru Cocoșul bine informat. Trebuie să profite din plin de abilitățile sale de bun comunicator. Pentru a-și înmulți șansele de a-și găsi sufletul pereche, Cocoşii singuri pot fi tentaţi să-și caute partenerul într-o altă zonă geografică.

Nimic rău nu se întrevede nici pentru Cocoşii căsătoriţi. Totuşi să fie atenţi, deoarece naşterea de copii în acest an nu este deosebit de favorabilă. În ceea ce privește situația lor profesională, Cocoșul poate schimba domeniul de activitate dacă dorește să-și îmbunătăţească nivelul de trai.

Câinele

Satisfacțiile se află la ușa Câinilor și ei trebuie doar să ajungă să le înțeleagă. Anul Nou Chinezesc 2021 marchează începutul reînnoirii ciclului astral al câinilor. În ultimii ani, au fost nevoiți să facă față și să depășească multe obstacole. Toate dezamăgirile și nenorocirile din trecut încep să dispară. Maturizarea câinelui va avea efecte pozitive pe parcursul anului 2021, în special pentru cei dragi. Pentru câinii singuri este momentul întâlnirilor de suflet nelimitate.

Nașterea unui copil în 2021 poate fi proiectată pentru a doua jumătate a anului. Afacerile Câinilor merg bine, la fel de bine se poate aștepta să câștige un proces sau să reușească într-un examen pe care îl pregătește de mult timp. Dar trebuie să rămână precaut: nu îi este recomandat să se angajeze în proiecte utopice sau să se depună eforturi care depășesc domeniul lor de experienţă.

Mistreţul / Porcul

În 2021, Mistreţul abordează valorile fundamentale de respect și atenție față de ceilalți. Anul 2021 este benefic pentru a restabili ordinea în viața sa sentimentală și prietenii. În schimb se va confrunta cu anxietățile sale și cu erorile de judecată pe care le-a comis în trecut. Chestiunile financiare îi pot deranja obiceiurile, știut fiind că Porcul își iubește confortul. În muncă, va înțelege, în cele din urmă, că este necesar să evite orice situație conflictuală.

Cei care sunt singuri pot întâlni oameni noi. În ceea ce privește Mistreţul căsătorit, pot izbucni unele discuții delicate din nimic. Cu toate acestea, dincolo de anxietatea pe care o va simți în 2021 într-un astfel de mediu personal perturbat, Mistreţul se poate aștepta să câștige forță și rezistență, ceea ce va fi foarte util pentru succesul viitoarelor sale scopuri.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Dragostea rănește. Un bărbat a aflat pe propria-i piele