A sărit cămașa de pe ea de nervi. Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială e supărată pe organizatori

A sărit cămașa de pe ea de nervi. Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială e supărată pe organizatori
Când Ivana Knoll apare, orice bărbat încetează să respire, fascinat de frumusețea femeii. Doar că nu e atât de ușor pentru cineva să-i fie pe plac.

A fost supranumită de jurnaliștii de la The Sun drept cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială, dar nu oricine îi intră în grații.

Ea e cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială, supărată pe organizatori. Ce a deranjat-o atât de tare

A atras toate privirile la edițiile din 2014 și 2018 a Cupei Mondiale și și-a făcut apariția și în 2022, la Qatar. Dar acum, Ivana Knoll a fost extrem de deranjată de ceea ce au făcut organizatorii și nu s-a sfiit să-i critice.

Aceasta a afirmat că organizarea este doar un ”dezastru” și un ”circ”. Mai mult, s-a supărat foarte rău pentru că prietenii săi nu au primit nici acum Hayya, legitimația necesară pentru a intra la meciuri.

„E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”

”E un dezastru. Îmi pare rău pentru cei care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza celei mai proaste organizări din istorie. Prietenii mei nici acum n-au primit cardul Hayya, deși au trecut 20 de zile și au bilete pentru toate meciurile.

Evident, eu sunt aici, sunt norocoasă că pot încuraja naționala Croației. E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”, a spus Ivana Knoll, pe Instagram, citată de The Sun.

Fotbaliștii îi lasă mesaje de apreciere pe bandă rulantă pe conturile de socializare

Ivana, un fotomodel de succes, este o figură extrem de cunoscută în Croația ca urmare a aparițiilor sale destul de… colorate la meciurile de fotbal ale echipei naționale.

Tânăra își ține mereu fanii pe jar, iar când postează tot felul de fotografii sau video-uri cu dansuri lascive pe contul de socializare, toată lumea e în delir. În plus, fotbaliștii o urmăresc cu sufletul la gură și îi lasă mereu mesaje de apreciere.