Bunica Emmei Răducanu nu se uită niciodată la meciurile nepoatei sale. Iată care e motivul

Bunica Emmei Răducanu nu se uită niciodată la meciurile nepoatei sale. Iată care e motivul
Chiar dacă e top în tenis, Emma Răducanu vrea să continue și studiile și are o surpriză pentru toți fanii săi.

Câștigătoarea US Open a avut ceva probleme de sănătate anul acesta, dar se simte pregătită pentru orice. „Am avut mici probleme, da. Sunt aici să-mi joc șansa. Sunt foarte motivată să întru pe teren și să arăt ce pot, e o competiție pe care o urmărești de când ești mic.

Era ideal să pot să am câteva meciuri înainte de turneu în care să-mi intru în ritm, dar asta e situația, nu o pot schimba. Poate e mai bine, pentru că așa intru pe teren fără așteptări și presiune și pot juca un tenis fără stres”, a spus Emma Răducanu pentru Skysports.

„Mi se rupe inima când o văd cât de mult efort depune și mă stresez”

Bunica ei din România o adoră, însă femeia a declarat într-un interviu pentru presa britanică că nu se poate uita la meciurile acesteia. Pentru că i s-ar face rău. Nu voi putea ajunge în Anglia, dar nici nu o pot urmări la televizor, inima mea nu suportă asta. Mi se rupe inima când o văd cât de mult efort depune și mă stresez.

Nu vreau să-i trimit nicio energie negativă, vreau să scot doar gânduri pozitive. Am vorbit recent cu ea printr-un apel video. I-am spus: „Dumnezeu te va ajuta să faci ceea ce trebuie să faci”. Îi trimit cele mai bune urări. Voi fi și eu acolo pentru ea, asigurând-o că lucrurile vor fi mai bune data viitoare”, a spus bunica Emmei Răducanu pentru Daily Mail.

Abia așteaptă să plece la Cambridge

În altă ordine de idei, femeia a dat-o de gol celebra sportivă, mărturisind că aceasta va merge la prestigioasa Universitate Cambridge pentru a studia economia care i-au făcut o ofertă de nerefuzat. „Știu că ea vrea să meargă la facultate și să studieze economia atunci când va avea timp. Universitatea Cambridge i-a oferit posibilitatea de a face cursuri acolo.

Ei au spus că e binevenită oricând. Este și dorința mea, dar și a ei să-și continue studiile. Va face și tenis și facultate, dar trebuie să fie puternică pentru a putea să le facă pe ambele. Mereu și-a împărțit viața între studii și tenis. Are de gând să onoreze oferta universității cât de repede va putea. Banii vin și pleacă, dar educația nu dispare niciodată”, s-a destăinuit femeia.

Sursă foto: instagram