Emma Răducanu și Dua Lipa, împreună. Imagini de senzație – Exclusiv

Emma Răducanu și Dua Lipa, împreună. Imagini de senzație – Exclusiv
Exclusiv. Emma Răducanu apare alături de Dua Lipa și pare că se înțeleg de minune. Cele două sunt filmate în cea mai nouă reclamă la apa Evian.

Clipul le prezintă pe cele două tinere, în timp ce tenismena cu origini românești o învață pe celebra artistă să joace tenis. „O să te învăț lovitura perfectă de dreapta”, îi spune Ema Răducanu lui Dua Lipa.

Cele două tinere fabuloase au fost implicate în reclama pentru Evian, o marcă de apă minerală care se presupune a fi un produs neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. De asemenea, Evian susține că apa sa minerală naturală provine din Alpii francezi.

Dua Lipa este una dintre cele mai populare și mai realizate artiste. Ea a câștigat trei premii Grammy.  Pe de  cealaltă parte, Emma Răducanu a devenit una dintre cele mai populare tinere sportive din tenis după victoria de la US Open din 2021. Ea a primit numeroase contracte cu branduri și sponsorizări datorită popularității sale. Este cunoscut faptul că, numai din reclame, a câștigat peste 18 milioane de dolari.

Emma Răducanu are contract cu Porsche, dar conduce o Dacia Sandero

După succesul fulminant de anul trecut, în ultimele luni Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, a avut rezultate sub așteptări. Chiar și așa, contractele de imagine pe care le-a semnat sunt foarte avantajoase financiar. Emma are contract cu Porsche, celebra marcă de autovehicule germane. Conform presei britanice, Emma conduce, când iese în oraș, o Dacia Sandero, pe care familia ei a achiziționat-o în urmă cu 5 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porsche (@porsche)

După ce Emma Răducanu a reușit să câștige primul său turneu de Grand Slam, la doar 19 ani – US Open 2021, sportiva a semnat contracte de sponsorizare cu multe zerouri cu următoarele companii: British Airways, Christian Dior, Evian, Vodafone. „Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific”, spunea sportiva.

Emma a anunțat contractul dintre ea și Porsche pe instagram. „Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche”.

Câți bani a făcut din reclame Emma Răducanu

Din tenis, până în prezent, Emma Răducanu a atins suma de 3.021.929 de dolari, numai triumful de la Flushing Meadows i-a adus britanicei peste 2 milioane de dolari americani.

Averea estimată a tinerei jucătoare, înainte de a semna cu Porsche, ajungea la 5,4 milioane de dolari, în această sumă fiind incluse și: contractele de sponsorizare sau premiile câștigate din tenis.

Aceste parteneriate de imagine au fost semnate pe mai mulți ani, iar suma totală pe care Emma Răducanu o va încasa doar din contractele de sponsorizare parafate până acum se ridică la 18 milioane dolari.

Sursa foto: Instagram