A violat 1.500 de femei în 13 ani. Bestia era comisar de poliție

A violat 1.500 de femei în 13 ani. Bestia era comisar de poliție
Cel mai mare violator din istorie a fost un comisar de poliție din Maroc. A fost condamnat pentru 500 de femei siluite, dar se estimează că au fost peste 1.500. Anchetatorii s-au îngrozit de ce au găsit la el acasă.

Este considerat cel mai odios violator din istorie. Fostul comisar de poliție a fost implicat în răpirea, violurile și agresiunile a peste 500 de femei în apartamentul său din Casablanca. Totul s-a întâmplat în 7 ani, din 1986 până în 1993. Însă, adevărul era mult mai crunt. Culmea este că șefii lui i-au luat apărarea.

A violat 1.500 de femei în 13 ani. Bestia era comisar de poliție

Mohammed Mustafa Tabet a intrat în istorie pentru un record oribil. A constrâns peste 500 de femei și fete tinere la acte sexuale, pe care le-a înregistrat. Pe 15 martie 1993, un tribunal l-a condamnat la moarte pe comisarul de rang înalt al poliției.

Încă, Curtea l-a condamnat și pe superiorul direct al lui Tabet, la închisoare pe viață pentru că a încercat să-și protejeze subalternul înainte și în timpul anchetei. Alți cincisprezece polițiști au primit, de asemenea, sentințe în scandalul supranumit „Tabetgate”. Tabet era comisar din 1976.

Mohammed Mustafa Tabet a fost ultima execuție din Maroc până în prezent. A fost condamnat la moarte și executat în 1993.

Cum a fost prins violatorul în serie

Cazul a ieșit la iveală după ce două tinere au intentat un proces împotriva lui Tabet. Curtea a acordat celor 18 femei care în cele din urmă au depus mărturie cu ușa închisă daune cuprinse între aproximativ 3.000 și 16.000 de dolari.

Anchetatorii au spus că Tabet, în vârstă de 44 de ani, forțase peste 500 de femei și fete într-un apartament pe care îl ținea pentru acte sexuale. Anchetatorii au găsit 118 casete video realizate de-a lungul mai multor ani cu camere ascunse în pereții dormitorului.

Tabet, care are două soții și cinci copii, a susținut că toate femeile au acceptat relațiile sexuale. În cele din urmă, fostul comisar de poliție a mărturisit că a abuzat aproximativ 1.500 de victime. Cifra minimă corespunde celor 518 cărți de identitate personale găsite în apartamentul său. De asemenea, au fost găsite 118 casete video – multe dintre ele violente – și o listă computerizată a victimelor sale.

Mohammed Mustafa Tabet a fost ultima execuție din Maroc până în prezent. A fost condamnat la moarte și ulterior executat în 1993.

Cazul a devenit unul dintre cele mai flagrante exemple de corupție a poliției din țară, întrucât Tabet și-a folosit statutul pentru a acoperi probele infracțiunilor sale.

Cine a fost Tabet

Mohammed Mustafa Tabet s-a născut în 1949, în orașul Beni Mellal, din Maroc. După absolvirea liceului în 1970, a intrat în forța de poliție locală. A lucrat ca informator înainte de a se înscrie la academia de poliție, patru ani mai târziu.

Până în 1989, el atinsese gradul de șef de poliție din Casablanca, se căsătorise de două ori și avea în total cinci copii. Reclamațiile împotriva sa erau cu zecile. Aborda fete și femei,  le-a răpit și le-a violat la apartamentul său.

În 1993, Tabet, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat la apartamentul său de Jandarmeria Regală Marocană sub acuzația de răpire, privare ilegală de libertate și viol. O femeie care lucra în Italia a trimis o scrisoare Curții de Apel. Soția și copiii săi, care locuiau într-o altă casă, au negat orice cunoștință despre infracțiunile sale.

Casetele găsite în apartament au demonstrat atrocitățile care erau mult mai multe de 500. Procurorul le-a descris ulterior „că erau nu numai înregistrări pornografice, ci și cele mai oribile înregistrări din istoria umanității.” Sursa: moroccoworldnews.com