Abia la autopsie s-a aflat ce tatuaje neobișnuite avea Michael Jackson. Detalii neștiute despre morțile unor mari celebrități

Abia la autopsie s-a aflat ce tatuaje neobișnuite avea Michael Jackson. Detalii neștiute despre morțile unor mari celebrități
Viețile și decesele celebrităților au fost și sunt mereu în centrul atenției. De multe ori, acestea au murit în condiții dramatice. Autopsiile, în cazul vedetelor, au dezvăluit detalii cutremurătoare. „Rețete și vedete” propune un serial care prezintă concluziile legiștilor în cazul morților unora dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete.

Michael Jackson

Moartea lui Michael Jackson în 2009 a zguduit lumea.  Conrad Murray, medicul personal al Regelui Pop, l-a găsit fără respirație în patul său, iar Jackson nu a putut fi resuscitat.  La acea vreme, Jackson făcuse repetiții pentru un turneu de revenire foarte așteptat la Londra, scrie Scrie Claireandjamie.com.

Doi ani mai târziu, în 2011, Murray a fost condamnat pentru omor involuntar.  Murray îi dăduse lui Jackson o picătură de propofol în fiecare seară, pentru insomnie.  Dar acest anestezic este notoriu imprevizibil și potențial fatal și, în calitate de cardiolog, Murray nu a fost instruit corespunzător în utilizarea lui.  Ca să nu mai vorbim că autopsia lui Jackson a arătat că acesta avea un cocktail mare de medicamente suplimentare în sistemul său, inclusiv lidocaină, midazolam, efedrină și diazepam.

În afară de droguri, nu a fost găsit nimic fizic în autopsie care să fi dus la o moarte prematură.  Autopsia a mai arătat că Michael Jackson avea buzele tatuate roz și scalpul tatuat negru, astfel încât perucile să se integreze mai bine. Tot autopsia a demonstrat că artistul suferea de vitiligo, o afecțiune care i-a deschis pielea.

Brittany Murphy

Brittany Murphy a fost cunoscută pentru rolurile sale în filme precum 8 Mile și Clueless.  Din păcate, ea a murit înainte de a putea juca roluri mai populare pe măsură ce statutul ei de star creștea.  Avea doar 32 de ani când a fost găsită prăbușită pe podeaua băii.

Raportul medicului legist a arătat că avea anemie care a fost exacerbată de un flux menstrual abundent, ceea ce a făcut corpul ei slab și predispus la infecții.  De asemenea, s-a descoperit că avea „pneumonie acută bilaterală” pe care o tratase cu o varietate de medicamente.  Chiar dacă ar fi fost dusă de urgență la spital, nu ar fi existat o modalitate de a o salva.

Cu toate acestea, dacă ar fi mers la spital cu 24 de ore mai devreme și ar fi primit medicamente intravenoase, probabil că ar fi trăit.  Dar, chiar și cu aceste informații, tatăl lui Murphy, Angelo Bertolotti, susține că fiica lui a fost otrăvită de un asasin.  Raționamentul lui este că soțul lui Murphy a murit aproape în același mod la cinci luni după moartea ei.  Ca să nu mai vorbim că Murphy a murit la scurt timp după ce ea și soțul ei susținuseră public un denunțător guvernamental.

Natalie Wood

Natalie Wood a fost o actriță celebră, cunoscută pentru rolurile sale din filme clasice precum Rebel Without a Cause și West Side Story.  Frumoasa actriță a fost căsătorită cu colegul ei actor, Robert Wagner.  Din păcate, cariera ei s-a încheiat timpuriu în 1981, când s-a înecat în mod misterios în timp ce se afla pe un iaht cu Wagner și Christopher Walken.

Moartea ei a fost considerată inițial un accident, dar dovezile obținute în urma autopsiei au făcut oficialii să analizeze din nou natura morții ei. Potrivit autopsiei, e posibil ca aceasta să fi fost deja inconștientă înainte de a ajunge în apă.

Mai mult, se știa că Wood se temea de apă. De asemenea, se știa și că are o căsnicie dificilă cu Wagner.

Nicole Brown Simpson

Nicole Brown Simpson și chelnerul Ron Goldman au cunoscut o moarte brutală și prematură în 1994. Simpson a fost fosta soție a starului NFL O.J.  Simpson.  Cei doi au fost găsiți înjunghiați până la moarte în afara casei ei din Los Angeles, California. Locul crimei a fost atât de sângeros, încât anchetatorii au fost nevoiți să aștepte până la autopsie pentru a putea recrea atacul.

Simpson fusese înjunghiată de șapte ori în scalp și gât, lovitura finală fiind o tăietură adâncă, în gât.  Tăietura a fost suficient de adâncă pentru a-i tăia atât ambele artere carotide și ambele vene jugulare, lama pătrunzând în vertebrele cervicale.  Practic, Nicole Brown Simpson a fost aproape decapitată.

Goldman a murit la fel de violent, iar autoritățile au crezut că a sosit pentru a-i returna ochelarii de soare în mijlocul atacului.  Autoritățile au declarat că criminalul a avut o motivație personală, ceea ce i-a condus direct la fostul ei soț. Așa cum știți, după controversatul său proces, O.J. Simpson a fost în cele din urmă achitat.

Sursa foto: Instagram