Detalii neștiute despre morțile vedetelor. Elvis Presley a murit, de fapt, de la un medicament de tuse

Detalii neștiute despre morțile vedetelor. Elvis Presley a murit, de fapt, de la un medicament de tuse
Viețile și decesele celebrităților au fost și sunt mereu în centrul atenției. De cele mai multe ori, acestea au murit în condiții dramatice. Autopsiile, în cazul celebrităților, au dezvăluit detalii cutremurătoare. Rețete și vedete propune un serial care prezintă concluziile legiștilor în cazul morților unora dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete.

Johnny Lewis

Johnny Lewis era cunoscut pentru rolurile sale din Smallville, The O.C. și Sons of Anarchy. Dar și pentru celebra sa poveste de dragoste cu Katy Perry.  Personajul său din Sons of Anarchy a fost un favorit al fanilor, deși a ajuns să părăsească serialul din cauza poveștilor violente.  După ce a plecat, a intrat într-o spirală descendentă și a fost arestat de mai multe ori pentru agresiune. De asemenea, a pierdut lupta pentru custodia fiicei sale.  În încercarea de a-și schimba viața, a început să stea într-un conac în stil spaniol din 1927, care a fost mereu un refugiu popular pentru artiști – Writers Villa, arată Scrie Claireandjamie.com.

În 2012, vecinii au găsit cadavrul lui Lewis prăbușit aleea proprietății. Avea partea stângă a craniului și orbita ochiului stâng sparte. Actorul căzuse de la etajul doi sau de pe acoperiș.  Înainte de cădere, însă, el a bătut-o pe administratoarea conacului și pe pisica ei, până la moarte. Inițial, oamenii legii au presupus că Lewis a fost sub influența drogurilor în acel moment, dar autopsia a arătat că nu existau droguri în corpul său, ceea ce face ultimele sale gesturi cu atât mai inexplicabile.

Bob Crane

Bob Crane, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din emisiunea de televiziune Hogan’s Heroes, a murit brusc și tragic în 1978, când avea 50 de ani.  El a fost găsit în casa sa din Scottsdale, Arizona. Moartea survenise în urma unei lovituri. Arma crimei nu a fost niciodată identificată, dar mulți cred că ar fi fost un trepied pentru cameră, deoarece Crane era cunoscut pentru filmarea întâlnirilor sale sexuale.  Atacul a fost atât de violent încât a murit imediat. El a fost găsit în propriul pat, cu cearșafurile și perna scăldate în sânge.

Raportul autopsiei a mai arătat că un cordon electric i-a fost înfășurat în jurul gâtului.  Ancheta cu privire la moartea lui a dezvăluit că ducea o viață perversă în afara platourilor de filmare. Anchetatorii au crezut că moartea actorului ar fi fost o crimă personală. De asemenea, nimic valoros din casă nu a fost furat. Investigațiile au condus poliția la John Henry Carpenter, cel care l-a ajutat pe Crane cu procurarea echipamentului său video, dar fără teste ADN la momentul respectiv, nu s-a găsit nimic concludent. Carpenter a fost acuzat și achitat, ceea ce face ca uciderea lui Bob Crane să fie încă nerezolvată.

Elvis Presley

Elvis Presley a intrat în istorie drept Regele Rock and Roll.  A murit pe neașteptate în 1977. Cauza oficială a morții sale a fost considerată un atac de cord, dar autopsia a dezvăluit informații mai tulburătoare.  Mulți cred că Presley a murit de fapt din cauza unei supradoze de droguri și că atacul de cord ar fi servit ca acoperire. Raportul toxicologic a dezvăluit că avea diazepam, metaqualona, ​​fenobarbital, etclorvinol și etinamat în corp, dar nu la niveluri periculoase. Ceea ce l-a ucis a fost un medicament folosit pentru calmarea tusei: codeina.

detalii despre morțile vedetelor

Cantitatea de codeină găsită în corpul lui Elvis Presley a fost de aproximativ 10 ori mai mare decât cantitatea maximă admisă.  Autopsia sa a arătat, de asemenea, că inima lui avea de două ori dimensiunea normală și că avea ateroscleroză pe mai toate vasele sale sanguine principale. De asemenea, autopsia a mai arătat că Presley suferea de o afecțiune genetică rară, deficiența de antitripsină, care a provocat emfizem.  Una peste alta, acum putem spune că medicamentele  de care abuza i-au exacerbat problemele cardiace deja prezente și i-au cauzat atacul de cord fatal.

Cameron Boyce

La aproape o lună de la moartea neașteptată a lui Boyce, au fost anunțate rezultatele autopsiei.  Părinții lui au spus că a murit în timpul unei crize cu convulsii în pat.  Avea doar 20 de ani. Testele toxicologice arată că Boyce luase Levetiracetam, un medicament anti-convulsii folosit de mulți.

În afară de asta, nu s-a găsit nimic altceva în sângele lui.  Raportul mai spunea că Boyce suferise deja de convulsii „non-traumatice”, dar majore în trecut.

Kurt Cobain

Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana și creierul din spatele pieselor precum „Smells Like Teen Spirit”, a fost găsit mort, în casa lui, în 1994, din cauza unei aparente sinucideri. Cobain fusese întotdeauna deschis cu privire la problemele sale emoționale și dependența de droguri. De fapt, fusese la dezintoxicare de mai multe ori.

detalii despre morțile vedetelor

În timp ce moartea lui Kurt Cobain a fost considerată oficial o sinucidere, mulți oameni indică unele rezultate ale autopsiei pentru a susține teoria conform căreia acesta ar fi fost de fapt ucis.  Autopsia a arătat că artistul avea în organism o doză așa de mare de heroină încât i-ar fi fost imposibil să trăiască suficient pentru a apăsa trăgaciul puștii cu care s-ar fi sinucis. Presa străină menționează că există și alte probe de la locul crimei despre care mulți cred că au fost manipulate greșit, pentru a mușamaliza cele întâmplate în mod real.

Această teorie indică, de asemenea, că soția lui de atunci, Courtney Love, ar fi fost posibil implicată în crimă datorită unei hârtii pe care aceasta exersase scrisul de mână, găsită în geanta ei. S-a mai luat în calcul inclusiv faptul că se gândeau să divorțeze.  În plus, se pare că, aparent, nu au fost găsite amprente pe pușcă. De asemenea, notița prin care artistul își anunța suicidul, avea altă caligrafie decât cea cunoscută.

Sursa foto: Instagram